Tolunay Kafkas: Kayserispor Maçı Zor Olacak

Tolunay Kafkas: Kayserispor Maçı Zor Olacak

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, deplasmanda oynayacakları Kayserispor maçının zor olacağını söyledi.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, deplasmanda oynayacakları Kayserispor maçının zor olacağını söyledi.

Ligde kalan 4 maçta kim hızlı koşarsa Avrupa kupalarına gideceğini belirten Kafkas, "Kayseri maçı, bizim açımızdan çok zor ve kritik bir maç. Bu maçtan alacağımız netice bizim de yerimizi belirleyecek maçlardan bir tanesi." dedi.


Kafkas şunları söyledi; "Kalan maçlarımızda ligi layık olduğumuz yerde bitirmek için büyük bir mücadele göstereceğiz. Takımın bir düşüşü yok. Kalan 4 maçta 50 metreye girildi. Burada kim hızlı koşarsa Avrupa kupalarına gidecek. Her takım için 12 puan var ve her takım bu puana talip. Becerebilirsek Avrupa'ya gideceğiz, beceremezsek ligi ilk 10 içerisinde bitirmek istiyoruz"

E-bilet uygulaması konusunu da değerlendiren Kafkas, "Dünyanın her yerinde federasyon kulüpleri yönetiyor. Türkiye'de de kulüplerin federasyona yardımcı olması gerekiyor. Eğer uygulama doğruysa sıkıntı görmüyorum ama uygulamanın bir takım sıkıntıları var. Bunun oturulup konuşulup, tartışılıp doğru bir zemine oturtmak lazım" ifadelerini kullandı.

Karabükspor'un milli oyuncusu İshak Doğan ise Avrupa kupalarını hedeflediklerini belirterek, "Son 4 maçta en iyi skoru alarak Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Kayserispor'un durumu kritik ve bizimle final maçı oynayacaklar. Biz de ona göre sabırlı oynayarak 3 puanı alıp yolumuza bakacağız" diye konuştu.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.