Tolga Zengin, Onur Kıvrak'a Sahip Çıktı

Tolga Zengin, Onur Kıvrak'a Sahip Çıktı

Bursaspor ve Beşiktaş takımları arasında Bursa Atatürk Stadında oynana karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Tolga Zengin, eski takım arkadaşı Trabzonsporlu Onur Kıvrak'a sahip çıktı....

Bursaspor ve Beşiktaş takımları arasında Bursa Atatürk Stadında oynana karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Tolga Zengin, eski takım arkadaşı Trabzonsporlu Onur Kıvrak'a sahip çıktı.

Tolga Zengin, maçın son dakikalarında Bursasporlu Fernandao ile aralarında yaşanan gerginliğin sorulması üzerine; "Fernandao ile olan problem aslında tam maç bitmeden önce kendisi aldı topu bana uzattı. Tam ben topu aldım hakem maçı bitirdi. Ben de topu ona verdim o da topa vurdu. Aslında asıl problem orada Fernandao ile değil, asıl problem orada Civelli. Civelli gelip benim boğazımı sıktı. Beni asıl sinirlendiren oydu." dedi.

Koridorda her hangi bir sıkıntı yaşamadıklarını anlatan Zengin, sezona iyi başlamalarına rağmen erken düşüş mü yaşadınız? sorusuna ise bunun tam aksine daha iyi olacaklarını söyledi.

Tolga Zengin, Başakşehir stadında mı oynamak istersiniz? şeklinde ki soruya da; şu karşılığı verdi: "Biz tabii ki Başakşehir'de oynamak isteriz ama bunun şartları koşullarını yönetimimiz daha iyi bilir. Neticede Beşiktaş kulübü için nasıl biz kendimiz için, takımımız için en iyisini istiyorsak, yönetimimiz de, başkanımız da bizim için en iyisini ister. Zaten öyle bir imkan varsa yaparlar. Ama şu bir gerçek ki Atatürk Olimpiyat Stadının zemini geçen seneye göre daha da kötü zemin."

Bütün bunlarda rağmen mazeretlere sığınmadan işlerini en iyi şekilde yapacaklarını anlatan Tolga Zengin, Onur Kıvrak'ın Başakşehir maçındaki sinirli hareketlerinin hatırlatılması üzerine de; "Onur benim kardeşimdir, her anlamda, o da çok büyük haksızlıklara uğradı. Her şeyden önce, ben kendisiyle milli maçtan sonra konuşmuştum. Sadece olayları kişiselleştirmemek lazım, Her takımın bir medyası olmuş artık. Herkes sanki bir şey değil de, bir linç etme gibi, 'ah onu niye çağırmadın', 'bunu niye çağırmadın', 'bak bunu çağırdın böyle oldu', Bunlara gerek yok, herkes hatalı gol yiyebilir, yemiştir de yiyecektir de hepimiz insanız neticesinde. Bu işin doğasında var. Hepimiz hata yapıyoruz. Ama bir hatadan dolayı fırsat bilip başka sebeplerden dolayı bir intikam almaya dönmesin olay. Yazık günah, bunlar da emek veriyorlar, bu arkadaşlarımızda, kardeşimdir benim. Ben Onur'un her hangi bir şey yaptığını şu an sizden öğreniyorum. Ne, neden sinirlendiğini bilmiyorum, ama sinirlendiyse elbet vardır bir sebebi. Medeni bir şekilde de kendine yakışır bir şekilde de yapmıştır tepkisini." şeklinde konuştu.

Hakemlerin de neticede bir insan olduğunu ve onların da hata yapabileceklerini anlatan Tolga Zengin, her şeyin kötüye yorulması halinde bu tür şeylerin içinden çıkılamayacağını sözlerine ekledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.