Tofaş’ta Durmak Yok

Tofaş’ta Durmak Yok

Sezonun başlamasına az bir süre kala yoğun tempoda çalışan TOFAŞ Basketbol takımı, ara vermeden hazırlıklarına devam etti.Fransa'da Pro Star Turnuvası'na katılan ve gece geç saatlerde Bursa'ya dönen Kırmızı Beyazlılar, ara vermeden çalışmalarına...

Sezonun başlamasına az bir süre kala yoğun tempoda çalışan TOFAŞ Basketbol takımı, ara vermeden hazırlıklarına devam etti.

Fransa'da Pro Star Turnuvası'na katılan ve gece geç saatlerde Bursa'ya dönen Kırmızı Beyazlılar, ara vermeden çalışmalarına devam etti. Erhan Toker yönetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık iki saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan idman taktik çalışmasıyla devam etti. Sakatlığı bulunan ve yoğun tedavi süreci geçiren Andre Smith, ilk kez takımla birlikte çalışmalara katılırken, hafif sakatlıkları bulunan Samet Geyik ve Dashaun Wood ise antrenmana katılmadı.

Öte yandan, TOFAŞ, TSYD Ankara şubesinin düzenleyeceği turnuvaya katılmak için yarın öğleden sonra Başkent'e hareket edecek. Spor Toto Türkiye Kupası öncesi son hazırlık maçlarını oynayacak olan Kırmızı Beyazlılar'ın maç programı ise şu şekilde:

ANKARA MAMAK BELEDİYE SPOR SALONU

24 Eylül Çarşamba:

16.00 Türk Telekom-Uşak Sportif

18.00 Rönesans TED Ankara Kolejliler-TOFAŞ

25 Eylül Perşembe:

16.00 Uşak Sportif-Rönesans TED Ankara Kolejliler

18.00 TOFAŞ-Türk Telekom

26 Eylül Cuma:

16.00 TOFAŞ-Uşak Sportif

18.00 Türk Telekom-Rönesans TED Ankara Kolejliler

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.