TIR ve otomobil su kanalına uçtu

TIR ve otomobil su kanalına uçtu

Kontrolden çıkan TIR, otomobille birlikte su kanalına uçtu 4 yaralı var

Konya'da yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kayganlaşan yolda otomobille çarpışan TIR'ın su dolu kanala düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. 
Kaza, saat 16.30 Konya-Karapınar karayolunun 28. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Arif D. idaresindeki 63 FK 872 plakalı fidan taşıyan TIR, tipi ve gizli buzlanma sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak Ahmet A. yönetimindeki 70 FA 335 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın ve gizli buzlanmanın olduğu yolda TIR ve otomobil yaklaşık 2 metre derinliğindeki su dolu kanala uçtu. Kazada sürücüler Arif D. ve Hasan A. ile otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları çeşitli hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı. Bu sırada daha önce meydana gelen kaza sonucu su kanalına gömülen, Manisa plakalı ve sürücü belirlenemeyen bir minibüs kazaya karışan TIR'ın altında kaldı. Çarptığı otomobille birlikte su kanalına uçup devrilen TIR'ın, altında kalan minibüsün içerisinde birilerinin bulunma ihtimali üzerine kaza yerine vinç çağrıldı. TIR, vinç yardımıyla devrildiği yerden kaldırıldı. Altında kalan minibüste yapılan incelemede herhangi ölü ya da yaralı olmadığı anlaşılınca rahat bir nefes alındı. TIR'ın altında kalana minibüsün, kazayla ilgilisi olmadığı, daha önce meydana gelen kaza sonrası kanala uçtuğu öğrenildi. Bu kazada minibüste de 2 kişinin yaralandığı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.
Öte yandan, kurtarma çalışması ve gizli buzlanma sebebiyle Konya'dan Adana yönüne giden yolun trafiğe bir süre kapatıldı. 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TIR KANALA UÇTU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.