TIME listesinde Erdoğan'ın yerine Gül var

TIME listesinde Erdoğan'ın yerine Gül var

TIME dergisinin "2014'ün En Etkili 100 İsmi" seçimlerine aday olan Abdullah Gül 100 isim arasında yer alırken Başbakan Erdoğan ilk 100'e giremedi.

TIME dergisinin "2014'ün En Etkili 100 İsmi" anketinde aday gösterilen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ilk 100 isim arasında yer alırken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan listeye giremedi.

ADAY İSİMLER ARASINDA GÜL VE ERDOĞAN VARDI

ABD’nin saygın dergilerinden TIME’ın her sene düzenlediği ‘Yılın En Etkili 100 ismi’ listesi için internet üzerinden yapılan oylama sona erdi. TIME'ın en etkili 100 kişi için aday gösterdiği isimler arasında Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan da bulunuyordu. Ancak yapılan oylama sonucunda, iki liderden sadece Cumhurbaşkanı Gül, ilk 100'e girebildi.

NİHAİ KARARI EDİTÖRLER VERİYOR

TIME her yıl iyi ya da kötü anlamda en çok gündem yaratan ismi seçmek için internet üzerinden halk oylaması yapıyor ancak nihai kararı editörler veriyor.

ERDOĞAN GEÇEN YIL İKİNCİ OLMUŞTU

Dergi geçen yıl Papa Françesko'yu "Yılın Kişisi" seçmişti. Mısır'da Muhammed Mursi'yi deviren darbenin liderliğini yapan dönemin Genelkurmay Başkanı ve Savunma Bakanı Abdulfettah Sisi'nin birinci geldiği okuyucu anketinde, ikinci sırada ise Başbakan Erdoğan yer almıştı. Erdoğan'ı ABD'li şarkıcı Miley Cyrus takip etmişti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.