Ticari ahlak gelişecek

Ticari ahlak gelişecek

GİV Konya Şubesi Başkanı Vehbi Demirci, "Hasan Basri Balcı hocamız işadamlarına 'ticari ahlak' konulu konferans verecek. Konya'daki işadamlarımızı İslam'a uygun olarak ticaret yapmalarını sağlayacağız" dedi

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Konya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri,; Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut hazır bulundu. Ziyarette vakıf hakkında önemli bilgiler veren Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şubesi Başkanı Vehbi Demirci, yeni kurulmuş olmalarına rağmen 1 yılda önemli yol katettiklerini belirtti.

85 ÜYEMİZ İLE FAALİYET GÖSTERİYORUZ

Girişimci İşadamları Vakfı'nın 1996 yılında kurulduğunu belirten Başkan Vehbi Demirci, "Girişimci İşadamları Derneği 10 Ekim 1996 yılında İstanbul'da kurulan bir vakıf. Merkezi İstanbul'da Bahariye Mevlevihanesi'nde bulunuyor. 21 yılda önemli işler başardı. Geçtiğimiz sene Konya şubesini açma kararı alındı.20 girişimci ile 2016 yılında Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şubesi'ni kurduk. Şu anda yönetim kurulumuz ile birlikte 85 üyemiz ile faaliyet gösteriyoruz" sözlerini kullandı.

TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ

Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şubesi olarak yaptıkları faaliyetlerden bahseden Vehbi Demirci, "İŞ-KUR ile ortak sertifika programları düzenliyoruz. En son 5.sini düzenledik. Ayda 1 tecrübe programları düzenleyerek tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Şehrimizdeki önemli kişileri ayda 1 davet ederek vakıf üyelerimize önemli öğütler verdiriyoruz. Bunun ilkini Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ile başlattık.Ayda 1 düzenli olarak paylaşıyoruz.Dün vakıf yönetim kurulu olarak bir karar daha aldık. Cuma veya perşembe günleri Hasan Basri Balcı hocamızı misafir ederek işadamlarına 'ticari ahlak' konulu konferans vermesini söyleyeceğiz. Konya'da ki işadamlarımızı İslam'a uygun olarak ticaret yapmalarını sağlayacağız. Vakıf olarak 1 TIR Suriye'ye gıda yardımında bulunduk. Bunu bile yapmamız gurur verici" şeklindegörüş belirtti.

GİRİŞİMCİLERE ÖNEM VERİYORUZ

Girişimci İşadamları Vakfı'nın yeni girişimcilere önem verdiğini kaydeden Demirci, şu ifadeleri kullandı: "Vakıf olarak yeni girişimcilere oldukça önem veriyoruz. 'Melek Yatırım Projesi' kapsamında bir projesi olan ama maddiyatı olmayan kişilerle işadamlarını buluşturuyoruz.  Konya'da da bu projeyi yakında faaliyete sokacağız." Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut ise Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şubesi'nin gerçekleştirdiği projeleri yakından takip ettiğini söyleyerek başarılar diledi.

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.