THY reklamı kaldırmayı unuttu!

THY reklamı kaldırmayı unuttu!

Konya-Tahran seferlerinin, nedensiz bir şekilde iptal olmasına rağmen Türk Hava Yolları (THY)'nin resmi internet sitesinde hala uçuş bilgileri ve promosyonlu bilet satışı devam ediyor

30 Mayıs'ta başlaması planlanan Konya-Tahran seferlerinin, nedensiz bir şekilde iptal olmasına rağmen Türk Hava Yolları (THY)'nin resmi internet sitesinde hala uçuş bilgileri ve promosyonlu bilet satışı devam ediyor.

Konya'da ilk kez gerçekleştirilecek olan uluslararası tarifeli uçuş başlamadan bitti. AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız'ın  “Konya-Tahran” uçuş müjdesinin gerçekleşmemesi hayal kırıklığı oluşturdu. Konya-Tahran seferlerinin daha başlamadan iptal edilmesi iş dünyasında ve turizm firmalarında hayal kırıklığına neden oldu.  Uçuşların iptal edilmesine rağmen THY'nin resmi sitesinde Konya Tahran uçak biletleri “Her şey dahil gidiş dönüş 269 dolardan başlayan fiyatlarla” satışa sunuluyor. Biletleme için son tarihi ise 20 Temmuz olarak gösteriliyor. THY yetkilileri Konya-Tahran seferlerinin iptal edilmesiyle ilgili hala resmi bir açıklama yapmadı.

GÜNCELLEME: Haberin ardından THY web sitesinden Konya-Tahran direk uçuşlarının olduğu reklamlar kaldırıldı.

EMRE ÖZGÜL   merhabahaber.com

22.png

adsiz.20160530115022.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.