Thk’dan Nilüfer Havacılık Tesislerine Tam Not

Thk’dan Nilüfer Havacılık Tesislerine Tam Not

Bursa Nilüfer Havacılık Tesisleri’ni ziyaret eden Türk Hava Kurumu (THK) heyeti, yapılan çalışmalara tam not verdi. Türk Hava Kurumu (THK) Eğitim ve Havacılık Daire Başkanı Bekir Akyüz, THK Bursa Şube Başkanı Nizamettin Gökgürler ve...

Bursa Nilüfer Havacılık Tesisleri’ni ziyaret eden Türk Hava Kurumu (THK) heyeti, yapılan çalışmalara tam not verdi. Türk Hava Kurumu (THK) Eğitim ve Havacılık Daire Başkanı Bekir Akyüz, THK Bursa Şube Başkanı Nizamettin Gökgürler ve Bursa’daki sivil havacılık kulüplerinin temsilcileri, Fadıllı’daki Nilüfer Havacılık Tesisleri’ni ziyaret etti.

Tesis çalışmaları ve Bursa’daki havacılık organizasyonları hakkında görüş alış verişinde bulunan heyet, Nilüfer Belediyesi’ne verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Türk Hava Kurumu (THK) Eğitim ve Havacılık Daire Başkanı Bekir Akyüz, “Burada gördüklerimden çok etkilendim. THK ve Nilüfer Belediyesi ortak protokol kapsamında daha resmi ulusal ve uluslararası organizasyonlar ve eğitimler düzenleyebiliriz. Burada özellikle yamaç paraşütü ve yelken kanat uçuşları yapılmasına son derece uygun.” dedi.

Bursa’daki havacılık kulüplerinin federatif bir çatı altında toplanmasının organizasyon ve kurumsallaşma adına çok etkili olacağını kaydeden Akyüz, “THK olarak havacılık sektörüyle uğraşan kurum ve kuruluşların birlikte hareket etmesini sağlamak istiyoruz. Bursa’da havacılık adına çok büyük potansiyel var. Bugün bu birliktelik sağlanması adına da bir toplantı yaptık. Böylece federatif yapı altında birleştirirsek eğitim ve organizasyonlar daha sistematik şekilde yürüyecektir” diye konuştu. Nilüfer Havacılık Tesisleri Sorumlusu Rasim Kuşçu da tesis ve eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.