TFF seçiminde transfer kulisi

TFF seçiminde transfer kulisi

Torku Konyaspor'lu yöneticiler, dün Ankara'da gerçekleşen ve Yıldırım Demirören'in yeniden başkanlığa seçildiği TFF kongresinde boş durmadılar. Yöneticiler bazı kulüp başkanları ile transfer pazarlığı yaptılar

Yeni sezonun güçlü kadrosunu oluşturmanın çabasını veren  Süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor’da dış transfer çalışmaları Futbol Federasyonu seçimleri nedeniyle dün de Ankara’da sürdürüldü. Yeni sezonda takımın marka değerini artırmak ve güçlü bir kadro oluşturmak amacıyla çalışmalar yapan Torku Konyaspor Yönetim Kurulu, Ankara’da Futbol Federasyonu Genel Kurulu’na katılan bazı kulüplerin başkanlarıyla transfer görüşmeleri yaptı. Torku Konyaspor’un listesinde; Fenerbahçe’den Webo ve Selçuk Şahin, Galatasaray’dan Aydın, Beşiktaş’tan Sezer, Mehmet Akyüz ve Gökhan Süzen, Erciyesspor’dan Anıl Karayel gibi isimlerin yer aldığı öğrenildi.

KİRALAMA DA YAPILABİLİR

Trabzonspor’dan Serdar ve Deniz, Galatasaray’dan Furkan Özçal, Yekta Kurtuluş gibi futbolcuların da kiralanabileceği öğrenildi. İç transferde Kaya Tarakçı, Ali Turan, Rangelov ve Uğur İnceman ile sözleşme yenileyen ve Torje’nin kiralanması konusunda girişimlerini sürdüren Torku Konyaspor Yönetim Kurulu, dış transferde ise geride kalan 3 haftada Syla Meha, Dosa Junıor, Selçuk Alibaz, Serkan Kırıntılı ve Emre Can’a imza attırdı. Yeşil-beyazlı yönetim; Mehmet Güven, Benjamin ve Hasan Kabze ile yollarını ayırdı. İshak Çakmak ise bir yıllığına Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a kiralandı.

KOCAMAN DEVREYE GİRDİ

Golcü konusunda devreye giren teknik direktör Aykut Kocaman’ın, transfer komitesine Erzurum’da yapılacak kampın bitimine kadar beklemelerini istediği öğrenildi. Golcü transferi konusunda, geçtiğimiz sezon takıma büyük umutlarla transfer edilen ve istenilen katkıyı veremeyen Marica’nın son durumuna göre hareket edileceği belirtildi. Kulübün yapısına ve bütçesine uygun transfer politikası izleyen yeşil-beyazlıların, Aykut Kocaman’ın ilk etap kamp sonrası vereceği rapor forvet transferinde belirleyici olacak. Ancak edindiğimiz bilgilere göre, Konyaspor transfer komitesinin  forvet konusunda bir B planının olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.