Teşvik Hizmetleri

Teşvik Hizmetleri

Teşvik Hizmetleri

Teşvik hizmetleri, her geçen gün hızlı bir şekilde büyüyen ülkemiz içerisinde birçok alanda bulunmaktadır. Bu hizmetleri Ar-Ge ve üretim faaliyetlerini kapsarken aynı zamanda birçok farklı alanda yapılacak yatırımları kapsamaktadır. Yatırım destekleyicileri ile birlikte eğitim, istihdam, pazarlama ve ihracat gibi alanlarda da pek çok destek ve teşvik sağlanmaktadır.

Bu teşvik hizmetlerini firmanın tek başına takip etmesi tahmin edildiğinden çok daha zor olduğu için bu konuda danışmanlık hizmeti veren kurum ve kişiler ile anlaşılması gerekmektedir. Böylece teşvik mekanizmasında herhangi bir sorun ve tereddüt yaşanmadan uzman kişiler tarafından kolay bir şekilde halledilir. müşterilerine uzman ve tecrübeli kadrosu ile hizmet vermektedir. Bu hizmet beş aşamadan oluşmaktadır. Bilgilendirme, kişiselleştirme, optimizasyon, başvuru ve uygulama adımlarından oluşan bu hizmet ile kurum tecrübesini kanıtlamaktadır. Bilgilendirme adımında, son derce karmaşık ola mevzuattaki yatırım ve destekler ile ilgili güncel bilgilendirme yapılmaktadır. Ardından gelen kişiselleştirme adımında ise firmaya özel teşvikler belirlenmektedir. Teşviklerden en iyi şekilde faydalanma amacı ile uygulanan yapılandırma optimizasyon aşamasında gerçekleştirilmektedir. Başvuru kısmında ilgili süreçten faydalanılabilmesi için başvuru süreçleri değerlendirilmelidir. Son adım olan uygulama bölümünde de mevzuata uygunluk ve olası uyuşmazlıklar hakkında denetim ve danışmanlık hizmeti verilmektedir.

EY Türkiye teşvik hizmetleri ile ilgili bu şekilde destek sağlayarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktadır. Her adımda uzman kadrosu ile müşterisinin hiç bir durumda yalnız bırakmamaktadır. Aynı zamanda Ar-Ge, Nakit Vergi Tasarrufu, Kantitatif konularında da hizmet vermektedir. Çeşitli uluslararası ve yerel kurumlar tarafından uygulanan ancak yatırım teşvik sistemi kadar bilinmeyen desteklerde vardır. Birçok sektörde uygulanan bu hibe ve destekler firmaların maliyetlerini önemli ölçüde azaltmaktadır. Bu kapsamda firmaların mevcut durumları incelenerek uygun teşvik ve destek hizmetleri de verilmektedir. Uzman kadrosu ile çok yönlü bir hizmet sunan EY Türkiye, firmalara SGK, işsizlik ve işveren prim harcamaları, kültürel ve sinema sektörü yatırım harcamaları ve pazarlanması aşamasındaki harcamalar ile ilgili daha birçok konuda destek vermektedir.                                         

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.