Terraca Hotel En İyi 25 Otelden Biri Seçildi

Terraca Hotel En İyi 25 Otelden Biri Seçildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde turizme hizmet veren Terrace Hotel Türkiye’deki en iyi 25 otelden biri seçildi.Manavgat Kumköy Mevkii'nde 24 yıllık tecrübesiyle faaliyet gösteren Hotel Terrace Beach Resort, Avrupanın en seçkin değerlendirme sitelerinin...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde turizme hizmet veren Terrace Hotel Türkiye’deki en iyi 25 otelden biri seçildi.

Manavgat Kumköy Mevkii'nde 24 yıllık tecrübesiyle faaliyet gösteren Hotel Terrace Beach Resort, Avrupanın en seçkin değerlendirme sitelerinin biri olan Zoover tarafından 2014 ödülünü kazandığını bildirdi.

    

    Her yıl Trip Advisor, Holidaycheck, Zoover gibi farklı sitelerden ödüllere layık bulunan otel bu yıl da Türkiye'deki en iyi 25 otelden biri seçildiği ifade edildi.

    Terrace Beach Resort Genel Müdürü Ahmet Çevik, yaptığı açıklamada, tesis olarak misafir memnuniyetini esas aldıklarını söyledi. Turizm sektöründe hizmet vermede takım ruhu ile hareket ederek, güler yüzlü ve kaliteli hizmet verme prensiplerinden hiç bir zaman ödün vermediklerini belirten Çevik, sektörde müşteri memnuniyetine bağlı kaliteli hizmet vermeye de devam edeceklerini kaydetti.

    Tüm personelin takım ruhu ile hizmet vermeyi ön planda tuttuğunun altını çizen Çevik, verdikleri kaliteli hizmeti Zoover’den 2014 ödülünü alarak ve Türkiye'de en iyi 25 otelden biri seçilerek taçlandırılmaktan mutlu olduklarını söyledi. Çevik, "Biz sadece yapmamız gerekeni yapıyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getirip güler yüzle sunuyoruz. Misafirlerimizin hizmetlerimizi takdir etmesi bizleri çok mutlu ediyor. Katkılarından dolayı tüm çalışanlarımızı kutluyorum." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.