Terör Partisi!

Terör Partisi!

Yenişafak yazarı Tamer Korkmaz, HDP'ye verilen tepkinin aldığı oydan değil, terörü desteklemesinden kaynaklandığını yazdı.

Korkmaz, "'ye gösterilen tepki, terörü desteklediği içindir. Dahası terör örgütünün uzantısı, parçası olmasından dolayıdır. Yoksa, 7 Haziran'da yüzde 13 oy aldığı için değil" dedi.

İşte o yazıdan önemli bölümler:

HDP, bir terör partisidir. Eş genel başkanlarının veya vekillerinin konuşmaları bunu her defasında ortaya koyuyor.

HDP'li vekil Abdullah Zeydan'ın “PKK öyle bir güce sahip ki, sizi tükürüğüyle boğar” cümlesi bile vaziyeti anlatmaya yeter. İşbu “terörist candaşı” vekil, hiç utanmadan “PKK Türkiye'yi ve Ortadoğu'yu güller bahçesine çevirmek üzere ortaya çıkmış bir barış hareketidir” diyebiliyor!

En başta Zeydan, her bir HDP'li vekilin; “barış”tan her söz ettiklerinde aslında “savaşı, terörü, şiddeti, kan dökmeyi, pusuyu, tuzağı, vatana ihaneti” kast ettiklerine dair “artık” en ufak bir kuşku yoktur.

BİR KERE DAHİ KINAMADILAR

Terör Partisi'nin sözcüleri, şimdiye kadar polislerimizi ve askerlerimizi şehit eden PKK terör örgütünü bir kere bile kınamadılar. Hatta kan içici örgüte “en ufak bir eleştiri” dahi getirmediler…

HDP'nin Eş Genel Piyonu Demirtaş, Cumhurbaşkanı'na “Seni başkan yaptırmayacağız” diyor; buna mukabil, Kandil'e “Sana terörü bıraktıracağız” veya “Teröre son ver” diyemiyor, özellikle demiyor!

Neden mi? HDP, hakiki manada bir siyasi parti değildir de ondan! Ya? PKK terör örgütünün “siyasi maske” takmış kuklasıdır. Terörizmi temel alan “kan dökmeye ayarlı” örgüt kadrosunun, “parti” rolünde oynayan kısmıdır, HDP…
Kandil de HDP de ABD-İsrail'den sufle, talimat, emir alıyor:

Terörün Mühendisi bu iki devlete bağlı olarak “derin faaliyet” yürüten Türkiye'deki Gladio'nun kanatları altındaki terör örgütü ile onun “siyasi görüntü veren” uzantısından söz ediyoruz!

PKK ÖCALAN'I TAKMADI

Çözüm sürecini istismar eden, sözünü yerine getirmeyip silahları bırakmayan, İmralı'daki “önderinin” iki farklı tarihte “Silahları bırakın” çağrısını dahi yırtıp çöpe atan, nihayetinde Suruç'taki kontra “canlı bomba” saldırısını müteakip peş peşe terör eylemlerine başlayan PKK'dır. Çözüm sürecinin içinde “görünmesine” rağmen, her bir fırsatta süreci baltalamak üzere gayret sarf eden, barışın gelmesini asla istemeyen de terör örgütünün parçası HDP'dir.
Yani? Çözüm Masası'nı devirenler; Cumhurbaşkanı ya da AK Parti Hükümeti değil, PKK-HDP ikilisidir.

PARALEL ÖRGÜT PKK CEPHESİNDE SAF TUTTU

Başta Paralel Medya olmak üzere, şimdilerde bu konuda Cumhurbaşkanı'nı ve Hükümet'i suçlayanlar çözüm sürecini engelleyebilmek, sonlandırabilmek için çok çaba sarf ettiler!
Dahası, Paralel Terör Örgütü; maskeli elemanlarıyla ve dahi bölgedeki kimi polislerinin “kontra” eylemleri üzerinden Kobani Kalkışması'nda PKK-HDP Cephesi'nde saf tuttu!

ABD-İsrail İşbirlikçisi Paralel Yapı'ya mensup ağabeyler ve ablalar kapı kapı dolaşıp Terör Örgütü'nün Partisi için OY istediler! Aydın Doğan Medyası da aynen Paralel'in medyası gibi, 7 Haziran kampanyasında canla başla HDP'yi destekledi.
Her ikisi de, seçimden iki gün önce HDP'nin Diyarbakır Mitingi'nde patlayan bombanın aslında “PKK'nın işi” olduğu gerçeğinin üzerini sıkıca örttü. “IŞİD yaptı” diyerek, PKK'yı kolladılar!

Askerlerimizi ve polislerimizi şehit eden PKK'lı teröristler için “PKK yaptı” diye yazamayacak hale gelen bir Paralel Medya ve Doğan Medyası var, şimdilerde…
Mesela, Diyarbakır'da bir polisimizin şehit edildiği terör saldırısı için Paralel Medya; Malazgirt'te binbaşımızın şehit edildiği terör eylemi için de Baronsal Hürriyet…

KATİLLERİN PKK'LI OLDUĞU GİZLENDİ

Katillerin PKK'lı olduğu gerçeğini “gizlemeye” çalıştı!

Çözüm masasını devirip terör eylemlerini başlatan örgüte ve onun siyasi maskeli uzantısına karşı bir itirazları, tepkileri, karşı çıkışları var mı, bu İhanet Medyası'nın? El Cevap: Yok!

Üstüne, Paralel Medya'daki Mister Bulamaç “İki polis öldürüldü diye, Kandil bombalanıyor” diye şikâyet ediyor!

Polislerimizi öldürme emri, Kandil'den veriliyor; Paralel yazar Kandil'e “dokunulmasın” istiyor!

PKK-HDP terörizmine kol kanat geren işbu yazar, geçen Ocak ayında ekranda ABD'den “Anavatan!” diye bahsetmişti!
ABD'yi “Anavatan” kabul edenler, arka planda ABD'nin teknik direktörlüğünü yaptığı PKK terörüne 'gerekli karşılığın verilmesinden' büyük rahatsızlık duyuyorlar!

PARALEL MEDYA OPTİK ÇARPITMA YAPIYOR

“90'lara Dönüş” diye manşet atan Paralel Medya, PKK- KCK-HDP'nin destekçisi sıfatıyla “optik çarpıtma” yapıyor:

“Terör örgütüne arabasında suikast silahı taşıyan HDP'li vekille” ilgili habere gözlerini kapatanlar; bu vekilin yaptığı terör destekçiliğine, yardım ve yataklığa “ses çıkarılmamasını, dokunulmamasını” istiyorlar!
90'lara dönenler mi, Paralel Medya yöneticisinin “Arka Kapı Siyaseti!” çerçevesinde ziyaret ettikleridir! Kandil'den terör eylemlerinin talimatını ateşleyenlerdir!

90'lar demişken; 1998'de işe gitmek üzere çıktığı evine bir daha dönemeyen Cevzet Soysal'ın infaz edilmesi olayının perde arkasında, o dönemde Batman'da görev yapan Paralel polislerin yer aldığını da hatırlayalım! Aynı zamanda, 17-25 Aralık sonrası görevden alınan polislerden söz ediyoruz!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.