Termikel Store açıldı

Termikel Store açıldı

63 yıldır beyaz eşya üreticisi olarak Türkiye’ye ve dünyaya pek çok ürün sunan Termikel, Konya'daki mağazasında ankastre ürünler sunuyor

Mutfağında tasarım ve şıklığı bir araya getirmeyi dileyenlerin markası Termikel, store konseptindeki 23. Mağazasını Konya'da açtı. Ahmet Özcan Caddesi'nde gerçekleşen açılışa Termikel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaya, yönetim kurulu üyeleri, Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Gürbezer, İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Rifat Yüzbaşıgil, BİM Mağazaları Konya yöneticileri, sektör temsilcileri ve davetliler katıldı.

Türkiye’de ankastre ürünler konusunda hızla büyüdüklerini ve global pazarda da 55 ülkeye yaptığı ihracatla büyümelerini sürdürdüklerini söyleyen Termikel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaya, Avrupa’nın en büyük fırın fabrikasının sahibi olduklarının dikkatini çekerek, “Termikel olarak 18 ayrı sektörde hizmet veriyoruz. Bugün açılışını yaptığımız storemiz de Ankastre ürünler sektöründeki 23. storemizdir. Konya bu markaya inşallah sahip çıkacaktır. Tüketicilerimiz ile birebir buluşmak için verdiğimiz bu hizmet Konyalı müşterilerimiz tarafından karşılıksız kalmayacaktır. Konya'da olmaktan dolayı mutluyuz” dedi. Mağaza sahibi Yusuf Ziya Kıymet ise, davetlilere teşekkür ederek, Termikel markasını ve ürünlerini daha yakından görmeleri ve test etmeleri için tüm Konyalıları storeye beklediğini söyledi. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi hayır duaları ile kesildi. Açılışa özel kampanyalarla birbirinden hamarat Termikel ürünlerini çok özel fiyatlarla alan Konyalılar, açılıştan memnun ayrıldı.

MUHAMMET GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.