Terhisine14 Gün Kala Kazada Şehid Olan Er Kadir Bozan İçin Tören Düzenlendi

Terhisine14 Gün Kala Kazada Şehid Olan Er Kadir Bozan İçin Tören Düzenlendi

Samsun’da trafik kazasında hayatını kaybeden Jandarma Ulaştırma Er Kadir Bozan (21) İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen askeri törenle memleketine uğurlandı. Bafra ilçesinde devriye dönüşü jandarma minibüsü ile bir otomobilin çarpışması...

Samsun’da trafik kazasında hayatını kaybeden Jandarma Ulaştırma Er Kadir Bozan (21) İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen askeri törenle memleketine uğurlandı.

Bafra ilçesinde devriye dönüşü jandarma minibüsü ile bir otomobilin çarpışması sonucu şehid olan askeri araç sürücüsü Er Kadir Bozan, İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen uğurlama töreninin ardından memleketi İstanbul’a gönderildi. Terhisine 14 gün kaldığı belirtilen şehid Bozan için düzenlenen törene; Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Demirezen diğer protokol üyeleri ve şehidin amcasının oğlu Muhammed Bozan katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve biyografisinin okunmasının ardından Bozan’ın Türk bayrağına sarılı naaşı edilen dualar sonrası askerlerin omuzlarında cenaze aracına taşındı. Çarşamba Havalanı’na götürülen şehidin naaşı buradan hava yoluyla İstanbul’a götürülecek.

DEVRİYE DÖNÜŞÜ ARAÇLAR KAFA KAFA ÇARPIŞTI

Dün gece Bafra ilçesinde jandarma minibüsü ile bir otomobil kafa kafaya çarpışmış kazada; terhisine 14 gün kalan er Kadir Bozan şehit olmuş, 3 asker ile iki sivil de yaralanmıştı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.