Tekwando'dan hocalara saygı

Tekwando'dan hocalara saygı

Metin Şahin: Selçuk Üniversitesi Türk milli sporuna önemli katkılar yapmıştır ve çok önemli başarılara imza atmıştır.

Metin Şahin: Selçuk Üniversitesi Türk milli sporuna önemli katkılar yapmıştır ve çok önemli başarılara imza atmıştır. Bu nedenle Sayın Rektörümüz ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nizamatten Çiftçi başta olmak üzere emeğg geçen herkese teşekkür ediyorum

Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından Konya Rixos Otel’de düzenlenen ‘1,2,3,4 ve 5. Kademe Antrenörlük Kursu’nda eğitim alan antrenör adayları uygulama derslerini Selçuk Üniversitesi bünyesindeki tesislerde gerçekleştiriyor. Kurslara ilişkin Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel’e bilgi veren Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı ve Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Metin Şahin, ülkede taekwondo sporunun gelişimi ve kursların düzenlenmesindeki katkıları nedeniyle Rektör Prof. Dr. Gökbel’e ve Selçuk Üniversitesi’ne teşekkür etti.   

Konya Rixos Otel’de düzenlenen bilgilendirme programına Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nizamettin Çiftçi, Dünya ve Avrupa Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı ve Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Metin Şahin, Türkiye Taekwondo Milli Takımlar Teknik Direktörü ve Selçuk Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ali Şahin, teakwonda Federasyon Genel Koordinatörü Ramazan Erçin,  antrenörler ve milli sporcular katıldı.

110.20150827112314.jpg

 “SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TAEKWONDOYA METİN VE ALİ ŞAHİN’İ KAZANDIRDI”

Eğitimin her alanda önemli olduğunun altını çizen Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel sporculara, “Selçuk Üniversitesi çok büyük bir üniversite. Ben de bir spor fizyoloğu olarak spora destek vermeye çalışıyorum. Taekwondo sporuna Selçuk Üniversitesi’nin en büyük katkısı Metin ve Ali Şahin’i kazandırmasıdır. Taekwondo Federasyonu, eğitime en fazla önem veren federasyonlarımızdandır. Bu yüzden değerli başkanımızın şahsında federasyonumuzu tebrik ediyor, sporcularımızın uluslararası başarılarıyla adını duyurmaya devam etmesini diliyorum.” diye konuştu.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİNE TEŞEKKÜR

Programda söz alan Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, “Eğitim süreci insan hayatında devamlı olan bir süreçtir. İnsanın kendini geliştirme çabalarıyla da ileriye gider. Taekwondoda kademeler değil bilgi önemlidir. Bu eğitimle gençlerin önünü açmaya çalışırsanız aldığınız eğitimin ülkemizin geleceğine bir faydası olacaktır. Bu eğitimde bize verdiği destekle Selçuk Üniversitesi Türk milli sporuna önemli katkılar yapmıştır ve çok önemli başarılara imza atmıştır. Bu nedenle Sayın Rektörümüz ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nizamatten Çiftçi başta olmak üzere emeğg geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı ve Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Metin Şahin programda desteklerinden dolayı Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel’e teşekkür plaketi takdim etti. Programın sonunda Rektör Prof. Dr. Gökbel, milli sporcularla tek tek ilgilenerek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.