Tekstil Atölyesinde Korkutan Yangın

Tekstil Atölyesinde Korkutan Yangın

Avcılar'da, 4 katlı tekstil atölyesinde çıkan yangın büyük paniğe sebep oldu. Yangın sonrası bina kullanılamaz hale geldi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Yeşilkent mahallesi Kazımkarabekir Caddesi'de bulunan 4t katlı tesktil atölyesinde...

Avcılar'da, 4 katlı tekstil atölyesinde çıkan yangın büyük paniğe sebep oldu. Yangın sonrası bina kullanılamaz hale geldi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Yeşilkent mahallesi Kazımkarabekir Caddesi'de bulunan 4t katlı tesktil atölyesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yanıcı maddelerin de etkisiyle alevler kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olya yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Uzun süren çalışamalar sonucu alevler kontrol altına alındı. yangında ölen ya da yaralanan olmadı ancak bina kullanılamaz hale geldi.

Yangınla ilgili açıklama yapan iş yeri sahibi Zeki Demir, " Elektrikten oldu galiba. Nalburla iletişim kurduk. Buradaki bizim nalburda başladı daha sonra diğer binalara sıçradı. Ben burada sadece itfaiyeye davacıyım. Tam bir saat oluyor. Biz burada kovalarla su dökmeye başladık, yan tarafta yangın çıkıyor. Bir saat sonra itfaiye buraya geliyor. Artık gelince de tek bir suyla geliyor. Bu tarihte, bu sıcakta zaten yangının sürekli olabileceği yerde bir saat sonra geliyorlar." dedi. Yangın mahallindeki soğutma çalışmaları sürüyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.