Teknoloji ve yenilikler tanıtılıyor

Teknoloji ve yenilikler tanıtılıyor

Açılışı yapılan KONMAK 2016, İSKON, KONELEX ve Konya Sac İşleme Teknolojileri Fuarı'nda yer alan firmalar, standlarında yeni ve farklı ürünlerini sergileyerek ziyaretçileri bilgilendiriyorlar.

Açılışı yapılan KONMAK 2016, İSKON, KONELEX ve Konya Sac İşleme Teknolojileri Fuarı'nda yer alan firmalar, standlarında yeni ve farklı ürünlerini sergileyerek ziyaretçileri bilgilendiriyorlar. Fuarın ilk günü ziyaret ettiğimiz standlarda gözlemlediğimiz yenilikler Konya başta olmak üzere ülke sanayisine önemli katkılar sağlayacak.

baranok-makina.jpg

BARANOK MAKİNA

Bünyesinde bulundurduğu önemli markaların ürünlerini sanayicinin hizmetine sunan Baranok Hırdavat Makina, Konmak 2016 fuarı 5. holdeki standında forklift ve diğer ürünlerini sergiliyor. Bayiliğini yaptığı firmalarla birlikte standında müşterilerini ve ziyaretçilerini ağırlayan Baranok Hırdavat Makina standında ziyaretçiler forkliftleri özellikle inceliyor.

pinyon-makina.jpg

PİNYON MAKİNA

“Özel Fikirler ve Yenilikçi Çözümler” sloganıyla makine endüstrinin özel tedarikçileri arasında yerini alan Pinyon Makina Ekipmanları, Konmak 2016 fuarındaki standında ürünlerini sergiliyor. Ziyaretçilerin ilgi ile ziyaret ettiği stantta sektörle alakalı birbirinden farklı çalışmalarda bulunuyor.  Bunlardan birisi ise mermer işleyen makinanın ince uçlu kalemle uçak resmi çizmesi denebilir.

arnikon-vinc.jpg

ARNİKON VİNÇ

Alışılagelmiş vinç sistemlerine yeni bir bakış açısı getiren Arnikon Vinç, Konmak 2016 fuarında yer alarak sanayide ihtiyaç duyulabilecek her türlü sistemi müşterilerine ve ziyaretçilerine sergiliyor.

Sektörde mühendislikte tasarım, üretimde kalite prensibini benimseyen, fiyat politikası değil kalite politikası belirleyen Arnikon Vinç, sektörün örnek alınan bir markası olma yolunda hızla ilerliyor.

osmanli-hidrolik.jpg

OSMANLI HİDROLİK

Hidrolik sistem tasarımı, projelendirme, üretim, ithalat, ihracat, satış ve pazarlama sistemler konusunda müşterilerine çözümler sunan Osmanlı Hidrolik Fuardaki standında kendi üretimi olan “Büyük ebat Parke Makinası Hidrolik Güç Ünitesi'ni” sergilemekten gurur duyuyor. Kendi üretimi olan güç ünitesinin yağ deposunun 2 bin litre olması ise ayrı bir detay olarak dikkat çekiyor.

ozen-kompresor.jpg

ÖZEN KOMPRESÖR

Kompresör sektörünün parlayan yıldızı Özen Kompresör, Konmak 2016 fuarı 3. holdeki standında ziyaretçilere ürünlerini sergiliyor. Yenilikçi ve ağır sanayi kollarının yükünü hafifletecek ileri teknoloji çözümleriyle Özen Kompresör, kullanıcıların beğenisi doğrultusunda bütün ürünlerinin teknolojisini ve tasarımını her zaman modern çizgide tutmak için mücadele ediyor.

fd-grup-makina.jpg

FD GRUP MAKİNA

Havasız Boya Sistemleri konusunda faaliyet gösteren Tıtan markasının Türkiye Distribütörü olan FD Grup Makina, Konmak 2016 fuarında Baranok Hırdavat Makina standındaki tanıtım bankosunda ziyaretçilere ürünlerini tanıtıyor. Firma yetkilileri yüksek basınçlı ürünlerin Boya sektöründe kullanıldığını ve çözüm ortağı olduğunu belirterek, kalitenin esas olduğunu söylediler.

MUHAMMET GÜMÜŞ- HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.