Tek hedef, tek sonuç

Tek hedef, tek sonuç

Konya Anadolu Selçukluspor’da Kartalspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlılarda hedef mutlak galibiyet olarak belirlenirken, 3 puan alınması durumunda kalan haftalarda kartallar daha rahat olacak.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Konya Anadolu Selçukluspor, ligin 31. Haftasında sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Yeşil beyazlılarda Teknik Direktör İlker Erdem yönetiminde dün saat 14:00’de başlayan çalışmalar yaklaşık olarak 1 saat 40 dakika kadar sürdü. Tüm oyuncuların katıldığı antrenmanda Kartalspor maçının taktiği denenirken, Abdülkerim Bardakçı takımdan ayrı olarak çalıştı. Çalışmalar açma germe hareketleri ile son buldu.

“1 PUAN ÖNEMLİYDİ”

Yeşil beyazlıların genç stoperi Can Demir Aktav, geçtiğimiz hafta oynadıkları Çankırspor maçından alınan sonucun önemine değinerek, “Gerçekten kritik bir karşılaşmaydı. Oraya giderken hedefimiz elbette ki 3 puandı. Ancak alınan beraberlikte oldukça önemli… Rakiplerimizin de kaybettiği bir haftada alınan bir puan güzel oldu. Hem rakiplerimizi altımızda tuttuk, hem de puan farkını korumuş olduk. Mücadeleleri için tüm arkadaşlarımı ve ağabeylerimi kutlarım.” dedi.

“HAKEMİ TEBRİK EDERİM”

Can Demir kırmızı kart gördüğü pozisyonla alakalı olarak ise şunları söyledi, “Aslında söylenecek pek fazla bir şey yok. Amacım gol olmasını engellemekti. Rakip ile mücadele ettiğim bir sırada yerde kaldı. Neyse ki yan hakem ofsaydı belirlemesi ardından kırmızı kartta, penaltıda iptal oldu. Benim adıma ve takım adına sevindirici bir karardı. Yan hakemi gerçekten tebrik ederim. Böylesi kritik bir maçta verilen bu kritik karar yanlış olsa maçın kaderini değiştirebilirdi. Emeklerimizin bu şekilde korunması bizleri mutlu ediyor”

“KAZANIP, NOKTALAYACAĞIZ”

Genç stoper bu hafta oynayacakları Kartalspor maçıyla alakalı olarak ise, “Kartalspor gerçekten güçlü bir ekip. Play-off için mücadele ediyorlar. Ancak bizde kazanıp rahatlamak istiyoruz. Bunun mücadelesi içerisindeyiz. İnşallah iç sahada kazanarak bunu başaracağız. Bu düşünce ile hazırlıklarımıza devam ediyoruz. ” dedi.

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.