Tek düşüncem hizmet

Tek düşüncem hizmet

İlçe teşkilatlarını ziyaret eden, partililerle buluşan MHP Konya Milletvekili Aday Adayı Celil Çalış, "Tek düşüncem ‘Yeni Kapı Ruhu'yla başlayan milli birlik ruhu içinde Konya’mıza, Türkiye’mize hizmettir" dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Aday Adayı Celil Çalış, MHP İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek partililerle buluşmaya devam ediyor. Gerek Devlet Su İşleri'ndeki kamu görevinde gerekse Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanlığı sürecinde Konya tarımına verdiği katkılardan dolayı Celil Çalış, teşkilatlarda yoğun ilgiyle karşılanıyor. Tarım sektörü ve çiftçiler tarafından "Toprağın Adamı" olarak nitelendirilen MHP Konya Milletvekili Aday Adayı Celil Çalış, "Asil milletimizin her emeği geleceğimizdir" anlayışı içinde tarım kesiminin Ankara'da sesi olacağını belirtti. "MHP alın teri ile çalışan insanların temsilcisi ve sesidir" diyen Çalış, "Bu anlamda bilgi ve tecrübelerimi partim ve ailem olan MHP çatısı altında merkez siyasete taşıma kararı aldım. Konya'nın potansiyelini ve bu potansiyel içinde nelere ihtiyaç duyduğunu çok iyi analiz ettim. Biz MHP’nin tarıma olan bakışını, hem Sayın Devlet Bahçeli’nin götürmüş olduğumuz raporlara verdiği önemi bilerek topluma önemli derecede hizmet edeceğiz. Sadece tarım sektörü ve çiftçi kesiminin değil ekonomiden-turizme çalışmalarımız mevcut. İnşallah teşkilatlarımızın ve Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin teveccühü ile Meclis'e gittiğimiz takdirde bu tecrübelerimizi karar alma merciinde de kullanmak istiyoruz. Çünkü zaman oturma değil hizmet zamanı. Yeniden varoluş mücadelesi içinde girmişken ülkemizi Kızıl Elma ideali doğrultusunda güçlü ve müreffeh kılmak hepimizin sorumluluğudur. Tek düşüncem Yeni Kapı Ruhu'yla başlayan milli birlik ruhu içinde ülkeme hizmettir. Hakk'ın yanında milletin yanında olan MHP'yi güçlü şekilde temsil etmek, Büyük Türkiye'nin inşasına katkı sunmak temel hedefimdir. Cenab-ı Allah inşallah şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu topraklarda hizmet etmeyi nasip eder" dedi.

ÖNEMLİ BİR SEÇİME GİDİYORUZ  

İlçe teşkilatları ziyaretinde 15 Temmuz hain darbe girişimine de değinen Çalış, şu değerlendirmede bulundu: "Ülkemiz, 24 Haziran’da geleceğine mühür vuracağı önemli bir seçime gidiyor. İstikrar, istikbal ve istiklalimiz için 16 Nisan 2017'de Türk Milleti'nin "Evet" dediği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin tam anlamıyla hayata geçeceği seçim olacak 24 Haziran. Büyük Türkiye'nin anahtarı olacak 24 Haziran'da Türk Milletimiz önemli bir karar verecek. 15 Temmuz Hain darbe girişiminin yaşandığı andan itibaren başlayan Milli Birlik Ruhu bir kez daha sandıktan kendini göstereceğinden ve milletin aklı olan Cumhur İttifakı'nın milletimiz tarafından büyük teveccüh göreceğine gönülden inanıyorum. Bin yıllık Türk-İslam diyarı olan ülkemizi bölmek, parçalamak isteyenler ve onların şer emelleri doğrultusunda siyasi yapanlara karşı Şerefli Türk Milleti, şerefsiz mihrakların hakkından gelecektir. Bundan sonra yapılması gereken yeni hükümet sistemiyle birlikte güçlü Türkiye'yi inşa etmek olacaktır."

TEŞKİLATLARDAN BAŞARI DİLEĞİ  

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren ilçe teşkilatları da ülkeye hizmet yolunda milletvekili aday adayı olan Celil Çalış'a başarılar dileyerek, "Yıllarca kamuda göstermiş olduğu başarıyı, dürüstlüğü, hizmet anlayışını ‘Halka hizmet Hakk'a’ hizmettir düsturu ile devam ettireceğine inanıyoruz. Ülkemize ve nezih ve necip milletimize yakışır şekilde milletvekilliği görevini yapacağına olan güven ve itimadımız tamdır. Kendisi bugüne kadar tarımın sesi olmuştur, sorunlarımızı, sıkıntılarımız raporlar halinde ilgili birimlere taşımıştır. Bu yüzden kendisine toprağın adamı diyoruz. Bundan sonrada aynı anlayış içinde çalışacağından kuşkumuz yok" ifadelerini kullandılar.

HAMDİ BUĞUR merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.