Tehlike geçmedi

Tehlike geçmedi

Anadolu Selçukspor 5 hafta sonra aldığı puanla yeni bir sayfa açmak için umutlandı.

Anadolu Selçukspor 5 hafta sonra aldığı puanla yeni bir sayfa açmak için umutlandı.  Yeşil-beyazlı ekip yeni teknik patronu Alper Avcı ile çıktığı ilk sınavdan puan alarak kötü gidişatta küçük de olsa bir nefes aldı. Anadolu Selçukspor hafta sonu  sahasında Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacak.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta sezonun 2. Yarısında haftalar sonra puanla tanışan Anadolu Selçukspor küçük de olsa moral buldu.  Takımı yardımcı antrenör Alper Avcı’ya emanet eden yeşil-beyazlı ekip  ilk maçında deplasmanda küme düşme hattında olan Büyükçekmece Tepecikspor ile berabere kalarak 2.yarındaki ilk puanını hanesine yazdırmış oldu.

TEHLİKE GEÇMEDİ

Sezonun 2.yarısına art arda aldığı 5 yenilgi ile başlayan ve küme düşme potasına gerileyen Anadolu Selçukspor geride kalan hafta sonu aldığı beraberlikle puanını 27 yaparak 12.sıradaki yerini korudu Alınan bu beraberlikle sıralamadaki yerine koruyan yeşil-beyazlı ekip henüz küme düşme tehlikesini tam manasıyla üzerinden atamadı. Anadolu Selçukspor 12. Sırada bulunsa da küme düşme hattında bulunan  Büyükçekmece Tepecikspor ile arasında 4 puanlık fark bulunuyor.

HER MAÇ FİNAL

Anadolu Selçukspor  matematiksel olarak kümede kaldığını garantileyene kadar her maçı final havasında geçecek.  Yeşil-beyazlı ekip hafta sonu sahasında Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacak.  Anadolu Selçukspor zorlu maçın hazırlıklarına dün Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yaptığı çalışma ile başladı. Yeşil-beyazlı ekip galibiyet hasretini taraftarı önünde son vermenin hesaplarını yapıyor.

KART ALARMI

Anadolu Selçukspor'da, Büyükçekmece Tepecikspor maçında 5 sarı kart gören oyuncudan 3'ü kart sınırına ulaştı. Tepecikspor maçında 15.dakikada sarı kart gören Emre Selen, 87.dakikada sarı kart gören ortasaha oyuncusu Oğuz Gürbulak ve 89.dakikada sarı kart gören stoper Ahmet Önay, kart sınırına ulaştı. 3 oyuncu pazar günü oynanacak olan Zonguldak Kömürspor karşılaşmasında sarı kart görmeleri halinde Anadolu Selçukspor'un deplasmanda oynayacağı Anadolu Üsküdarspor maçında oynamayacak.

İLK MAÇI RAKİP KAZANDI

Anadolu Selçukspor’un hafta sonu karşılaşacağı Zonguldak Kömürspor sezonun ilkyarısında oynanan maçı evinde 2-0 kazanmıştı.  Bordo-mavili ekibin gollerini  penaltıdan Onur Eriş ve son dakikada Serkan Küçük kaydetmişti. Anadolu Selçukspor  sahasında oynayacağı karşılaşmada kazanarak hem rövanşı hem de 2.yarının ilk galibiyetini almak istiyor.    

RAKİP PLAY-OFF HEDEFİNDE     

Anadolu Selçukspor’un bu hafta sahasında karşılaşacağı Zonguldak Kömürspor bu sezon 2. Lige yükselen ve ilk sezonunda Play-Off oynamayı hedefleyen bir ekip. Geride kalan  23 maçta 8 galibiyet 8 beraberlik 7 yenilgi alan Zonguldak ekibi sıralamada 7.basamakta bulunuyor. 5. Sırada bulunan  Kocaeli Birlikspor ile arasında 9 puan fark bulunan Zonguldak Kömürspor sezon sonunda bu farkı kapatarak Play-Off grubunun içinde yer almak istiyor.

BEYAZ  GRUPTA YARIŞ SÜRÜYOR

Anadolu Selçukspor’un mücadele ettiği  Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk ve kümede kalma yarışı nefes kesiyor. Üst sırada 5 takımın puanları birbirine çok yakın. Maç fazlasıyla lider Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un 46 puanı bulunurken en yakın takipçisi ve bir maç eksiği bulunan İstanbulspor ise 44 puanda. Diğer 3 takım ise 41 puan bulunuyor.  Küme düşme hattında da yarış tüm hızıyla sürüyor. 16.takım Büyükçekmece Tepecikspor’un 23 puanı bulunuyor.  Hacettepe 22 puanla 17. Sırada. 18. Sırada ise 15 puanlı Ofspor bulunuyor. Ofspor’un kümede kalma şansı diğer rakiplerine oranla daha az. Tepecikspor’un 15. Sırada bulunan Anadolu Üsküdar ile arasındaki puan farkı bir.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.