Tedbirler alınacak!

Tedbirler alınacak!

Basın Sözcüsü Ahmet Eser: İskenderunspor maçında iyi oynamadık. Yönetim Kurulu olarak hafta içerisinde teknik heyetimiz ve futbolcularımız ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunacağız

Sezonun ikinci yarısında sadece iki kez yenilmesine rağmen iç saha maçlarında beraberlikler serisine devam eden Konya Anadolu Selçukspor’da Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Eser, “Son olarak kendi sahamızda oynadığımız Körfez İskenderunspor karşılaşmasında istediğimiz futbolu göremedik. Takımımızın gücünün bu olmadığını biliyoruz ve gerçek gücünü sahaya yansıtarak bize yakışır sonuçlar alabilmesi adına, gereken her türlü tedbiri alacağız” dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta takımımızın sergilediği mücadelenin skor tabelasına bir türlü yansıtılamaması nedeniyle puan sıralamasında sıkıntılı bölgeden uzaklaşamadığımıza dikkat çeken Ahmet Eser, “Son olarak kendi sahamızda oynadığımız Körfez İskenderunspor karşılaşmasında istediğimiz futbolu göremedik. Özelikle rakibimizin öne geçtiği dakikaya kadar futbol adına beklentilerimizin altında bir oyun sergilendi. Sonrasında takımımızın beraberliği sağlama ve kazanma adına gösterdiği performans iyiydi ancak bunu müsabakanın tamamına yaymamız gerekiyor. Futbol oyununda üçüncü bölge olarak tabir edilen ileri uçta yaşadığımız sorunlar ve son vuruşlarda istenilen verimin sağlanamaması nedeniyle, iç sahada arzuladığımız puanları toplayamadık. Yönetim Kurulu olarak hafta içerisinde teknik heyetimiz ve futbolcularımız ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunacağız. Takımımızın gücünün bu olmadığını biliyoruz ve gerçek gücünü sahaya yansıtarak bize yakışır sonuçlar alabilmesi adına gereken her türlü tedbiri alacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.