Tecrübe kazanıyoruz

Tecrübe kazanıyoruz

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek “Belirli aralıklarla gerçekleştirilen bu toplantılarla ağabeylerimizin tecrübelerinden istifade etmeyi, kaynaşmayı sağlamayı ve eksiklerimizi görmeyi amaçlıyoruz” dedi.

MÜSİAD Konya Şubesi tarafından geçmiş dönem şube başkanları ve yönetim kurulları ile belirli aralıklarla gerçekleştirilen Birleşmiş Yönetim Kurulu Toplantıları 3. Dönem Şube Başkanı Ziya Özboyacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile devam etti.

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyeleri 3. Dönem Şube Başkanı Ziya Özboyacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemeğin ardından MÜSİAD Konya Şubesi’nin iki yıllık faaliyetlerinden derlenen multivizyon izlendi ve tanışma programı gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan MÜSİAD Konya Şube 3. Dönem Şube Başkanı Ziya Özboyacı, “MÜSİAD Konya Şubesi kurulduğu günden bugüne şehrimizde ve ülkemizde önemli projelere imza atmış, gerçekleştirdiği faaliyetlerle herkesin takdirini kazanmış bir kurumdur. Bizden sonra görev alan her arkadaşımız bu kurumu daha ileriye taşımak adına elinden gelen gayreti gösterdi. Başarı günden güne katlanarak çıta hep daha yükseklere taşındı. Bu çalışmaların gerçekleştirilmesinde kendi işinden, ailesinden sosyal hayatından ödün vermek pahasına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. MÜSİAD Konya Şubemiz Türkiye genelindeki diğer şubeler arasında gerek üye sayısı gerekse de gerçekleştirdiği faaliyetler açısından her zaman en büyük şube olma unvanını korumuştur. MÜSİAD bizler için daima bir mektep olmuştur. MÜSİAD, bir ekol, çizgi ve misyondur. Bizler burada eğitimlerimizi tamamlayarak hayata atıldık, biz bunu bu şekilde görüyoruz. Müstakil kavramı hiçbir dönemde anlamını yitirmedi ve daima güçlünün değil haklının yanında olmayı kendine düstur edinerek kurulduğu günden bugüne bağımsız kalmayı başardı. Gerçekleştirilen bu toplantı eskiyle yeniyi harmanlamak, kaynaşmayı sağlamak ve fikir alışverişinde bulunmak adına çok değerlidir. Bizler şu an görevde bulunan ve bundan sonra da görev alacak tüm arkadaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek ise konuşmasında, “Belirli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarımızla ağabeylerimizin tecrübelerinden istifade etmeyi, kaynaşmayı sağlamayı ve eksiklerimizi görmeyi amaçlıyoruz. Bir parçası olduğumuz bu büyük ailenin gerçek sahipleri ile bir araya gelmek bizim motivasyonumuzu artırıyor. Bu sayede geçmişten aldığımız feyiz ile geleceğe yönelik faaliyetlerimizi planlama şansı buluyoruz. Bizler ağabeylerimizden aldığımız emaneti daha da ilerilere taşımak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Şehrimizin ve ülkemizin yararına olacak projeler gerçekleştirmek için gayret gösteriyoruz. Sahip olduğumuz misyonun bir gereği şehrimiz ve ülkemiz için projesi olan, söyleyecek sözü olan herkesin yanında olmaya özen gösteriyoruz. Ülkemizin ve Konya’mızın 2023 hedeflerine ulaşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yurtdışı gezilerimizde Konyalı sanayicilerimizle birlikte ülke ziyaretleri gerçekleştiriyor, burada yeni işbirlikleri ve ticaret imkanlarını araştırıyor aynı zamanda yabancı yatırımcıları ülkemize yatırım yapmaya davet ediyoruz. Bu yeni dönemde aramıza katılan arkadaşlarımızla birlikte yurtdışı iş gezilerine daha fazla ağırlık vereceğiz. Bundan sonra da bu tür toplantılarımızla istişarelerimizi sürdürmeye, fikir alışverişlerinde bulunmaya, birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edeceğiz. Çünkü birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.