Tavuktan Zehirlendikleri İddia Edilen 8 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Tavuktan Zehirlendikleri İddia Edilen 8 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yedikleri tavuktan zehirlendikleri iddia edilen 6'sı çocuk 8 kişi hastanede tedavi altına alındı. Olay Elmatepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, geçtiğimiz gün annelerini kaybeden Bayrak ailesi, başsağlığına...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yedikleri tavuktan zehirlendikleri iddia edilen 6'sı çocuk 8 kişi hastanede tedavi altına alındı.

Olay Elmatepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, geçtiğimiz gün annelerini kaybeden Bayrak ailesi, başsağlığına gelen komşularına ve yakınlarına ikram etmek amacıyla marketten tavuk aldı. Pişirilen tavuktan yiyen Emre Özdemir (16) Savaş (12), Efe (6) Ela (6) Elif (11) Kerem (8) Tülin (39) ve Nihat Bayrak (43) mide bulantısı ve kusma şikayeti ile yakınları tarafından Ereğli Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada zehirlendikleri şüphesi ile tedavi altına alına 8 kişiye serum bağlandı. ağabeyi, yeğenleri ve çocuklarının yanına gelen Ferhat Bayrak (41) tavuk yemeğinden sonra herkesin rahatsızlandığını söyledi.

"ÇOCUKLAR ZEHİRLENMESEYDİ GELEN MİSAFİRLERE DE DAĞITACAKTIK"

Ağabey Ferhat Bayrak açıklamasında, "Kardeşim öğle saatlerinde bir marketten tavuk almış. Aile fertleri kendi arasında pilav üzeri tavuk yapmış. Yemeği yedikten sonra akşam saatlerinde kusma olayları oldu. Kardeşlerimin ve kendi çocuklarım şu anda Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyor. Kan tahlilleri yapıldı ve serum bağlandı. Şu an böyle. Daha sonra ne olur bilmiyorum. Çocukların rahatsızlanması sonrasında cemaate vermekten vazgeçtik. Bu yemeği cemaate verseydik onlarda rahatsızlanacaktı" dedi.

Yaşanan zehirlenme iddiası olayıyla ilgili polis inceleme başlattı. Tedavileri süren kişilerin gece boyunca müşahede altında tutulacağı öğrenildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.