Tatvan’da Gaziler, Askerlerle Bir Araya Geldi

Tatvan’da Gaziler, Askerlerle Bir Araya Geldi

Bitlis ve ilçelerindeki gazi ve gazi yakınları Gaziler Günü dolayısıyla vatani göreni yapan askerlerle bir araya geldi.Tatvan 10. Motorlu Piyade Tugayı'na bağlı Sorgun Kışlası'nda düzenlenen etkinlikde vatani görevini yapan askerlerle aynı...

Bitlis ve ilçelerindeki gazi ve gazi yakınları Gaziler Günü dolayısıyla vatani göreni yapan askerlerle bir araya geldi.

Tatvan 10. Motorlu Piyade Tugayı'na bağlı Sorgun Kışlası'nda düzenlenen etkinlikde vatani görevini yapan askerlerle aynı masada yemek yiyen gaziler hem askerle sohbet etti hem de nasihatlerde bulundu.

Yemekten sonra kışlanın bahçesinde misafirlerle çay sohbeti yapan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve Tatvan 10. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yılmaz, gazi ve gazi yakınlarının sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Kışladaki programın ardında ise askeri erkan ve kurum amirleri Tatvan’daki özel bir hastanede tedavi gören gazi Fehmi Işık’a “geçmiş” olsun ziyaretinde bulunuldu.

Düzenlenen programa Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Tatvan 10. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğ General Mustafa Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Şen, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Naci Aldemir, Bitlis Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Seyfettin Apak, Tatvan Gaziler Derneği Başkanı Muhittin Karatay ve bazı kurum amirleri katıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.