Tarzım Avize dualarla açıldı

Tarzım Avize dualarla açıldı

Sektörünün önemli aktörlerinden Yeni Eken Elektrik Şirketi’nin yeni markası Tarzım Avize ve Aydınlatma showroomu, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Yüzlerce avize ve aydınlatma ürününün yer aldığı mağaza Yazır Mahallesi Elmalılı Hamdi Hoca Caddesi üzerinde, kapılarını açtı. Hafta sonunda gerçekleştirilen açılış organizasyonuna Saadet Partisi İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar, Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Derbentli, Elektrikçiler Odası Başkanı Arif Yeşildaş ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Tarzım Avize Aydınlatma sahibi Mustafa Eken, aydınlatma sektöründe yılların verdiği tecrübeye sahip olduklarını ifade ederek, “Yeni Eken Elektrik olarak, Tarzım Avize mağazamızda Yazır bölgesindeki vatandaşlarımıza geniş ürün yelpazesi ile hizmet vereceğiz. Günün trendlerine uygun, kaliteli ürünleri uygun fiyatlar kullanıcılara ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

2-4-026.jpg

Aydınlatma sektöründe en önemli konunun; müşteri memnuniyeti ve kaliteli ürün yelpazesi olduğuna dikkati çeken Mustafa Eken, “Sektördeki Yeni Eken Elektrik isminin güvenini, Tarzım Avize ve Aydınlatma markamızda da devam ettireceğiz. Müşterilerimize, güncel ürünleri sunmayı sürdüreceğiz” diye konuştu. Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Derbentli de, şehir ekonomisine katkı yapan iştiraklerin desteklenmesi gerektiğini vurgulayarak, “Tarzım Avize ve Aydınlatma mağazasının da ilçemize en güzel şekilde hizmet vereceğine yürekten inanıyoruz” şeklinde konuştu. Elektrikçiler Odası Başkanı Arif Yeşildaş ise, aydınlatma sektörünün sürekli yenilendiğine dikkati çekerek, Tarzım Avize ve Aydınlatma’nın bu alanda önemli bir boşluğu dolduracağını kaydetti.

HAKAN ARMUTCU

2-5-033.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.