Tarsuslu Oda Başkanlarından Emniyet Müdürü Çelik’e Toplu Ziyaret

Tarsuslu Oda Başkanlarından Emniyet Müdürü Çelik’e Toplu Ziyaret

Mersin'in Tarsus İlçesinde kurulu meslek odası başkanları, ilçemize yeni atanan Emniyet Müdürü Haydar Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarı dileklerini ilettiler.İlçede kurulu 18 esnaf odası ve iki esnaf kefalet...

Mersin'in Tarsus İlçesinde kurulu meslek odası başkanları, ilçemize yeni atanan Emniyet Müdürü Haydar Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarı dileklerini ilettiler.

İlçede kurulu 18 esnaf odası ve iki esnaf kefalet kooperatifi başkanlarınca gerçekleştirilen ziyarette oda başkanları adına söz alan Tarsus Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı ve Mersin ESOB Başkanvekili Alper Deniz, esnaf teşkilatının yapılanması hakkında bilgi verdi. Başkan Deniz, Tarsus’ta 18 Çamlıyayla’da bir olmak üzere bölgede 19 meslek odası ve 2 esnaf kefalet kooperatifi bulunduğunu ve bunlara bağlı 9 bin esnafa hizmet verdiklerini belirterek, eski emniyet Müdürü Yaşar Aksoy başta olmak üzere ilçede görev yapan ilçe emniyet müdürleriyle sıcak ilişkiler içerisinde bulunduklarını ifade etti. Konuşmasının devamında esnaf ve sanatkarların yasalara saygılı, devletine ve milletine yürekten bağlı olduğunun altını çizen Başkan Deniz, “ Esnaf teşkilatları olarak, polisimizle hep elele gönül birliği içerisinde bulunduk ve emniyet teşkilatımıza her zaman destek verdik. Özelikle esnafımızı rahatsız eden asayiş ve terör konularında polisimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devem edeceğiz. Sayın Müdürümüze güzel Tarsus’umuza atanmalarından dolayı hoş geldiniz diyor ve tekrar hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

Daha sonra söz alan Tarsus Emniyet Müdürü Haydar Çelik ise, ülkemizin her bölgesinde hizmet verdiğini ancak Tarsusluların polise çok daha sıcak ilgi gösterdiğinin altını çizerek, bu ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti. Tarsus’un gelişmiş, güzel bir ilçe olduğunu ifade eden Emniyet Müdürü Çelik, "Böylesi güzel bir ilçemizde,halkın huzurunun ve güveninin sağlanması için polis teşkilatı olarak 24 saat hizmetinizde olacağız." dedi.

Emniyet Müdürü Çelik, esnaf odası başkanlarınca yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ben Tarsusumuzda esnafımızı ve tüm vatandaşlarımızı kendi ailem olarak görüyorum. Bu anlamda karşılıklı dialog içerisinde olmamız çok önemli. Eski Emniyet Müdürümüzle olan sıcak dialogları devam ettireceğimize olan inancım tamdır. Bu güzel ilçemizde esnafımızın ve halkımızın huzurunun bozulmaması için, bizler gece gündüz sizlerin hizmetinizde olacağız. En ufak bir olayda beni ve 155’i aramaktan çekinmeyin. Sizler esnaf teşkilatı olarak halkla iç içe olan kişilersiniz. Var olan huzuru hep birlikte koruyacağız." diye konuştu.

İlçe emniyet Müdürü Haydar Çelik’e gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretinde Tarsus Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Alper Deniz, Bakkallar Odası Başkanı Erdoğan Yalçın, Lokantacılar Odası Başkanı Ali Tavman, Kunduracılar Odası Başkanı Bahri Şentürk, Terziler Odası Başkanı Mehmet Püsküllü, Kahveciler Odası Başkanı Cumali Çolak, Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, Fırıncılar Odası Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak, Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Özbaşoğlu, Marangozlar Odası Başkanı Doğan Kocabaş, Madeni sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, Elektronikçiler Odası Başkanı Nurettin Taş, Briketçiler Odası Başkanı Mehmet Sorar ile 1 Nolu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Şahin ile 2 nolu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başqkanı Bektaş Aslan hazır bulundular. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.