Tarsus İdmanyurdu, Teknik Direktör Arıyor

Tarsus İdmanyurdu, Teknik Direktör Arıyor

Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı Erdal Yüksel, teknik direktör Cengiz Seçsev ile yollarını ayırdıktan sonra yeni hoca konusunda arayışlarının devam ettiğini söyledi. Heyecanı ve hedefleri olan bir teknik adamla çalışmak istediklerini...

Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı Erdal Yüksel, teknik direktör Cengiz Seçsev ile yollarını ayırdıktan sonra yeni hoca konusunda arayışlarının devam ettiğini söyledi.

Heyecanı ve hedefleri olan bir teknik adamla çalışmak istediklerini kaydeden Başkan Yüksel, "Tarsus İdmanyurdu’nun hedefi üst sıralardır. Sahamızda puan kaybettik, fakat hedefimizden kesinlikle şaşmadık." dedi.

Cumartesi günü deplasmanda Kartalspor ile zorlu bir maç yapacaklarının altını çizen Başkan Yüksel, "Kartalspor ile İstanbul’da zorlu bir maç yapacağız. Bu maçta ki tek hedefimiz 3 puan." diye konuştu.

Diğer kulüplerde olduğu gibi Tarsus İdmanyurdu’nun da ekonomik olarak sıkıntı çektiğini belirten Başkan Erdal Yüksel, şu ifadeleri kullandı: "Tabii biz yaşadığımız bu ekonomik sıkıntıyı Tarsus Belediyemiz ve Onursal Başkanımız-Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’ın desteğiyle aşacağımıza inanıyoruz."

Bu arada Tarsus İdmanyurdu, yarın deplasmanda Kartalspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı - lacivertliler bugün uçakla İstanbul’a gidecekler. Kartal maçı öncesinde takımı Genel Menajer Murat Gündeş çalıştırdı.

Murat Gündeş, yaşanan gelişmelerin takımı olumsuz etkilememesi için çaba harcadıklarını kaydederek, "Kartal deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Sahamızda oynadığımız 2 maçta da berabere kaldık. Cengiz hocamız da görevinden ayrıldı. Yaşanan gelişmelerin takımımızı olumsuz yönde etkileyeceğine inanmıyorum." şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.