Tarım Fuarı Bereketi

Tarım Fuarı Bereketi

Konya Tarım Fuarı, 17. Kaz kapılarını açtı. Fuar yine büyük ilgi gördü. Çiftçiler ve bayiler yeni ürünleri incelemek, yeni bağlantılar yapmak için fuara akın etti. Katılımcılar da gördükleri ilgiden oldukça memnun kaldı.

Konya Tarım Fuarı, 17. Kaz kapılarını açtı. Fuar yine büyük ilgi gördü. Çiftçiler ve bayiler yeni ürünleri incelemek, yeni bağlantılar yapmak için fuara akın etti. Katılımcılar da gördükleri ilgiden oldukça memnun kaldı. Merhaba Gazetesi olarak hazırladığımız Tarım Dergimiz de davetlilerden büyük ilgi gördü.

YAYTEK SEKTÖRÜN ÖNCÜSÜ

1-yaytek.jpg

Savunma sanayinden ziraate, uçak üretiminden otomotive kadar onlarca sektöre hizmet veren Yaytek Yay Sistemleri, Tarım fuarının dikkat çeken firmalarından oldu. Yaytek Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Eraslan ve İsmail Terlemez , tarımda birçok makinenin yay tedarikçisi olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Üretimin olduğu her noktada Yaytek’i görürsünüz. Çünkü geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Faaliyete geçirdiğimiz metal laboratuarı da sektör için önemli bir gelişme” dedi.

 

ÖZDESAN FUARIN GÖZDESİ

2-ilposan.jpg

İlaçlama sektörünün lider firmalarından İlposan Makine, fuar yine ürünleriyle dikkat çekti. İlposan’ın yanı sıra aynı çatı altında faaliyet gösteren Gözdesan İlaç ve Gübre Şirketi de fuarın gözdeleri arasında yer aldı. Özdesan Genel Müdürü Ali Han Özdemir, firma olarak AR-GE çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda müşterilerimizin ihtiyaçlarına tam cevap vermeye çalışıyoruz. Gördüğümüz ilgiden oldukça memnunuz” diye konuştu.

 

Dİ-SAN DİŞLİ ŞOV YAPTI

3-disan.jpg

Otomotiv, iş makinaları, gıda sanayi, tekstil, tarım makinaları şanzıman ve diferansiyel dişlileri hidrolik pompa dişlileri alanın öncü firmalarından olan Di-San Dişli, Tarım Fuarı’nda ziyaretçilerini geniş ürün yelpazesi ile karşılıyor. 3. Holdeki standında ürün gruplarını sergileyen Di-San Dişli Yöneticisi Oktay Han Horasan, “Lider firma vasfıyla sürekli kendimizi yeniliyoruz. Bu yıl özellikle yurtdışından gelen ziyaretçiler ürünlerimize büyük ilgi gösterdi” diye konuştu.

 

PROKEN YEM KARMADA LİDER

4-proken.jpg

Yem karma ve sıvı gübre dağıtma makineleri sektörünün lider firmalarından Proken Tarım Makineleri, yeni ürünü loaderin tanıtımını Konya Tarım Fuarı’nda gerçekleştirdi. Proken Mühendisliği tarafından tamamı yerli üretilen loader, sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Proken Tarım Yöneticisi Kenan Özcan, çiftçilerden gördükleri ilgiden memnun olduklarını ifade etti “Yeni yem karma makinelerimizin büyük merak uyandırdı ve ilgi gördü” dedi.

 

FUARIN YILDIZI TARIMÖZ

5-tarimoz.jpg

Konya tarım makineleri sektörünün söz sahibi firmalarından Tarım Öz Tarım, fuara yine damgasını vurdu. Bu yıl dev standında çiftçilerin hizmetine sunduğu tüm makineleri sergileyen Tarım Öz, büyük ilgi gördü. Tarım Öz Genel Müdürü Ahmet Arslan, firma olarak yıllardır kaliteden ödün vermeden üretim yaptıklarını vurgulayarak, “Bunun karşılığını da çiftçilerimizden gördüğümüz ilgiyle fazlasıyla alıyoruz. Bize güvenen çiftçilerimizin her zaman yüzünü güldürdüğümüz için mutluyuz” diye konuştu.

 

METKARSAN’DAN YEM KARMA MAKİNELERİ

6-metkarsan.jpg

Çayır biçme ve yem karma makineleri alanında faaliyet gösteren Metkarsan Tarım Makinaları, Tarım Fuarı’nda ürünlerini müşterileriyle buluşturdu. Metkarsan Tarım Makinaları Genel Müdürü Mustafa Karakoyun, fuardaki ilgiden memnun olduklarını dile getirerek, “Makinalarımız çiftçilerimizden ve bayilerden büyük ilgi gördü. Hareketlilikten oldukça memnunuz. Özellikle yem karma makinelerine çiftçimiz büyük ilgi gösterdi” diye konuştu.

ÇAYIROVA GÖZ DOLDURDU

7-cayirova.jpg

Römork, treyler, karoser, damper ve tanker ile birlikte onlarca alanda ekipman üretimi yapan sektörün lider firması Çayırova Römork ve Treyler Ekipmanları, bin 500’den fazla ürün çeşidiyle fuarın gözdesi oldu. Çayırova Römork ve Treyler Ekipmanları şirketi yöneticisi Ramazan Büyükgıcık, AR-GE yatırımlarıyla sürekli yenilikçi ürünleri piyasaya sunmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Büyükgıcık, fuarda gördükleri ilgiden memnun olduklarını kaydetti.

 

ULUTAŞ TARIM İLGİ GÖRDÜ

9-ulusan.jpg

Kombine Harman, Otomatik Sap Toplamalı Saman, Depolu Harman, Yem Kırma, Zıpkalı Çayır Biçme, Çift Bıçaklı Çayır Biçme ve Ekin Biçme makinalarını Tarım fuarında çiftçilere tanıtan Ulutaş Tarım Makinaları üretimde kaliteyi önemsiyor. Ulutaş Tarım Genel Müdürü Mustafa Ulutaş, Makine parkına yaptığı yatırımlarla ürün yelpazesini artırmaya devam ettiklerini dile getirerek, “Çiftçimize yeni çözümler sunmaktan mutluyuz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.