Taraftarlar sitem ediyor!

Taraftarlar sitem ediyor!

Atiker Konyaspor yönetimine tepkiler artıyor. Transferde, stadyum ve forma sponsorluğunda henüz bir aşama kaydedemeyen Atiker Konyaspor yönetimine, taraftarlar sosyal medyada tepki gösteriyor

Spor Toto Süper Lig'in başlamasına 1 aydan kısa bir süre kalmasına rağmen temsilcimiz Atiker Konyaspor'da belirsizlik devam ediyor. Forma ve stadyum sponsorluğu ile birlikte Atiker Konyaspor'da transfer belirsizliği devam ediyor. Forma ve stad sponsorluğu için birçok firma ile görüşmelerini sürdüren Atiker Konyaspor yönetimi, henüz bir firma ile anlaşmaya varamadı. Transferde ise sessiz günler geçiren temsilcimiz Atiker Konyaspor'da eksik mevkilere henüz takviye yapamadı. Yönetim yaz transfer sezonu öncesi vaadlerini yerine getirmemesi üzerine yeşil-beyazlı taraftarlar sosyal medyadan yönetime sitem etti. Yeşil-beyazlı taraftarlar yaşanan belirsizlik bir an önce son bulmasını isterken eksik mevkiilere ise transfer istiyor.

TARAFTAR MERAK EDİYOR

Atiker Konyaspor taraftarı stadyum ve forma sponsorunun belirsizliğinin devam etmesine sitem etmeye devam ediyor. Haziran ayından bu yana birçok firma ile görüşmelerini sürdüren Atiker Konyaspor yönetimi henüz bir aşama kaydedemedi.  Ligin başlamasına 1 aydan kısa bir süre kalmasına rağmen forma ve stadyum sponsorunun belli olmaması akıllarda soru işareti bıraktı.Atiker Konyaspor yönetiminin, hangi firma ile anlaşmaya varacağı ise merak konusu. Atiker Konyaspor yönetimi, bu sezon 3 kulvarda mücadele etme avantajını kullanarak yüklü meblağda sponsorluk anlaşması imzalaması bekleniyor.

TARAFTAR FORMAYI BEKLİYOR

Atiker Konyaspor'da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yeni sezonda da forma sponsorunun Hummel olacağı açıklandı. Haziran ayında taraftarın beğenisine sunulan yeni sezon formalarında yeşil-beyazlı yönetim henüz bir aşama kaydedemedi. Kombinelere hucüm eden yeşil-beyazlı taraftarların yeni sezon formalarına da hücum etmesi beklenirken yönetim yeni sezon formasında henüz son kararını veremedi. Atiker Konyaspor'da store ve yeni sezon ürünleriyle ilgili çalışmalar yapan yönetim kurulu üyesi Abdullah Şanlı yeni sezon formalarıyla ilgili çalışmalarını sürdürürken Atiker Konyasporlu taraftarlar bir an önce yeni sezon formalarının satışa çıkması bekliyor.

TRANSFER SESLERİ YÜKSELDİ

Yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edecek olan Atiker Konyaspor'da transfer belirsizliği devam ediyor. Yeşil-beyazlı taraftarlar sosyal medyadan yönetime sitem ederek transfer istiyor. Transferde sessiz günler geçiren yeşil-beyazlı ekipte transferlerin sezon başlamadan belli olması bekleniyor. Transferde ince eleyip sık dokuyan yönetim eksik mevkiilere henüz transfer yapamadı. Yeşil-beyazlı yönetimin transferi Hollanda kampına kadar yetiştirmesi bekleniyor. Atiker Konyaspor; şu ana kadar Can Demir Aktav, Deni Milosevic ve Abdülaziz Demircan'ı kadrosuna katmayı başardı.

TARAFTAR SOSYAL AĞDAN SİTEM EDİYOR

Atiker Konyasporlu taraftarlar sosyal medyada yaptıkları gönderi paylaşımları ile yönetime sitem ediyor. Twitterda; İbrahim Ethem Zeybek, 'Çok afedersiniz ama transfer yapmayı düşünüyor musunuz?' derken Onur Çalışkan ise, 'Transferde ve sponsorlar konusunda 3 maymun oynayan yöneticilerimiz var bizim. Görmedim, duymadım, konuşmadım'. Facebook üzerinden Anadolu Kartal'ın yönetime sitemi ise şöyle: 'Takım "transfer transfer" diye bas bas bağırıyor! Yıldız istemiyoruz. Kemik kadromuzdan gidenlerin yerini doldurmazsanız olmaz! Tüm oyuncular geçen sezonki performansını sergilese bile takımın orta saha forvet bağlantısında ciddi sıkıntıların olacağı gün gibi ortada! Transfersiz halledebiliyorsanız hemen halledin. Biz Konyaspor'un geleceği ićin konuşuyoruz. Taraftara kulak verin. Her zaman geçen sezonki şansı yakalayamayız! Eğer takım umut vermemeye devam ederse 25 bin kombine takımı ileri değil geri itecek! Bir an önce önlem alın. Ezbere konuşmadan taraftarı inandırın! Transfere gerek yok biz halledeceğiz dediniz bekliyoruz. Teknik ekibe ve Aykut Kocaman'a güveniyoruz ama yönetimle ilgi soru işaretlerimiz devam ediyor. Taraftar aptal değil! Geçen sezonun sevinci yarım kalmasın diye kimse ses etmiyor. Ama herkes içine atıp bekliyor!."

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

110.20160730122731.jpeg

120.jpeg

130.20160730122821.jpg

140.jpeg

150.jpeg

 

222.20160730123431.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum