Taraftara yazık oldu

Taraftara yazık oldu

Atiker Konyaspor Gençlerbirliği deplasmanında Gençlerbirliği’ne 2-0 yenildi. Yeşil-beyazlı ekibin kötü oyunu ve aldığı skor takımını Ankara deplasmanında yalnız bırakmayan taraftarlarını üzdü.

Atiker Konyasporlu taraftarlar Gençlerbirliği deplasmanında takımını yalnız bırakmadı. Ankara 19 Mayıs Stadyumunda  ev sahibi ekip Gençlerbirliği taraftarından çok daha olan Yeşil-beyaz sevdalıları  fazla  zorlu 90 dakikada görevini layıkıyla yerine getirdi. 2 bine yakın yeşil-beyazlı taraftar, tribündeki yerini alarak takımlarına 90 dakika destek oldu.

Yaptıkları görsel şovlar ve tezahüratlarla beğeni toplayan Konyasporlu taraftarlar bir kez daha kendilerini hayran bıraktırttı.  Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezonda renk ve arma sevdasından ödün vermeyen Konyaspor taraftarları günler öncesinden Gençlerbirliği  maçının biletlerini tüketerek  takımını başkentte yalnız bırakmayacağının sinyalini vermişti. 

Gençlerbirliği karşısında takımlarının kötü oyununa rağmen  Atiker Konyaspor’u desteklemekten bir saniye olsun ödün vermeyen yeşil-beyaz sevdalısı  binlerce taraftar alınan kötü sonuçla evine üzgün döndü.   Taraftarların büyük desteğine karşın yeşil-beyazlı ekip, sahada hiçbir varlık gösteremezken yayıncı kuruluşun maçı anlatan spikeri ve yorumcusu Konyaspor taraftarının sadece iç sahada değil takımlarını en uzak deplasmanda bile yalnız bırakmadığını dile getirerek yeşil-beyaz sevdalılarına övgüler yağdırdı.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum