Taraftara ücretsiz taşıma sözü

Taraftara ücretsiz taşıma sözü

İYİ Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Oğuz Şimşek, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmaları kapsamında Nalçacı Taraftar Grubu’nu ziyaret etti.

Ziyarete, İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, İYİ Parti GİK Üyeleri Sait Özcan, İYİ Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Ahmet Tamer, İYİ Parti Meram Belediye Başkan Adayı İlker Yiğit, İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Muammer Çağlayan ve encümen adayları da katıldı. Nalçacı Taraftar Grubuna konuşma yapan Şimşek, “Bende sizin gibi sporun içerisinden gelen bir kardeşinizim. Uzun yıllar amatör futbol oynadım. Çumra Güneş Spor’un olduğu dönemde 5 yıl kadar amatör futbol oynadım ve sporun içerisinden gelen bir kardeşinizim. 1989 yılında ben ilk defa profesyonel futbol maçı izledim ve bu maç Konyaspor Altay maçıydı. Rahmetli Kayhan Fenerbahçe'den yeni transfer edilmişti. Konyaspor ilk defa Süper Lig'e çıkmıştı. Kayhan’ın 3 tane golü vardı. O maçta kalabalık tribünü ilk defa hissettikten sonra hakikaten şu anda sizin o tribünde yaşadığınız ruhu ben o küçücük kalbimle yaşadım. Sizlerin bu gelişen zamanda daha yeni tesislerle taraftar gruplarının daha profesyonel hale geldiğini gördüm. Maçlarda yaptığınız tezahüratlarla milli günlerdeki hassasiyetinizle ve kötü durumlarda takıma sahip çıkmanızla, hepinizin çok iyi bir Konyaspor taraftarı olduğunuzu biliyor ve görüyorum. Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayınız olarak size şu sözü veriyorum. Konyaspor'un Konya'daki maçlarında taraftar grubu üyelerine maç saatlerinde ücretsiz toplu taşıma sözü veriyorum. Gönül ister ki size ait biz servis aracı olsun. İnşallah bunu da ilerleyen zamanlarda yaparız. Şampiyonlukları size vereceğimiz takım otobüsüyle beraber kutlarız. Çok borçlu bir belediye alacağız bunu da siz biliyorsunuz. Türkiye'nin en büyük borçlu ikinci belediyesi. İlerleyen zamanlarda bunu da yaparız” ifadelerini kullandı. Yürüyüş sırasında vatandaşların sorularına da cevap veren Şimşek, “Her ilçemizin ihtiyaçları çerçevesinde fizibilite yapılıp yatırım envanteri oluşturularak, savurganlığa son verilecek. Akıllı ve bilgiye dayalı yönetim modeli ile var olan kamu kaynaklarından tasarruf sağlanacak, belediye gelirleri arttırılacak” ifadelerini kullandı.

KATILIMCI DEMOKRATİK KENTLER

Konya ile ilgili kararların Ankara’dan ve ranta dayalı alındığını belirten Şimşek, “Kent meclisleri aktif hale getirilerek, şehrimizin bütün kesimlerinden temsilciler karar mekanizmasına katılacaktır. İlimizde yapacağımız proje ve hizmetlerde, yerel dijital oylama ekranları ve mobil uygulamalar ile faaliyetlerimiz bölge halkının görüşüne sunulacaktır. Halkımızın istemediği işler yapılmayacak ihtiyaçları doğrultusunda halkın görüşüne göre hizmet üreteceğiz. Siyaset ve bürokrasi ile ticari platformlarda önemli görevler almış, toplumda karşılığı olan 60 yaş üzeri ve politik düşünmeyen vatandaşlarımızdan oluşan ve kentin sorunları konularında tavsiye niteliğinde kararlar alabilecek danışma meclisi kuracağız. Burada alınacak tavsiye kararları büyükşehir meclis gündemine alınarak gerekli görülenler uygulamaya konulacaktır” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.