Taraftar rekora koşuyor

Taraftar rekora koşuyor

Bu sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan temsilcimiz Atiker Konyaspor'un satışa çıkan kombinelerine ilgi yoğun. Atiker Konyaspor 10 günde 20 bini aşkın kombine satarak bir rekora imza attı.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edecek olan temsilcimiz Atiker Konyaspor taraftarı ilklere imza atmaya devam ediyor. Bu sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan temsilcimizi içerde ki maçlarda yalnız bırakmak istemeyen taraftarlar kombinelere hucüm etti. 10 günde 20 bini aşkın kombine satan Atiker Konyaspor, bu alanda da bir ilke imza attı. Sezonluk Kombine Kart fiyatları Sezonluk Kombine fiyatları 80 TL ile bin 200 TL arasında değişirken birçok tribünde kombine satışı bitti.

HEDEFLENEN REKOR KIRILDI

Geçtiğimiz sezon 15 binin üzerinde kombine satan Atiker Konyaspor yönetimi yeni sezonda hedeflediği kombine sayısına ilk 10 günde ulaştı. Yaklaşık 10 günde 20 bini aşkın kombine satan Atiker Konyaspor yönetimi kombine rekoru kırdı.  Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası, Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan temsilcimiz Atiker Konyaspor taraftarı en az 23 maç izleme şansına sahip olacak . Kombine sahibi olan Atiker Konyaspor taraftarı yeni sezonda toplamda en az 23 maç izlem şansı yakalayacaklar. Yeşil-beyaz sevdalıları Konyaspor’un Avrupa’da ve kupada tur atlaması halinde ise 23’ten fazla maç izlemiş olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.