Taraftar Filipovic’in gidişine şaşırdı 

Taraftar Filipovic’in gidişine şaşırdı 

Konyasporda Hırvat stoper Petar Filipovic Avusturya ekibi LASK Linz'e transfer oldu

Petar Filipovic, transferin son gününde Konyaspor'dan ayrıldı. Yeşil-beyazlı takım ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Petar Filipovic, Avusturya Bundesliga ekibi LASK Linz'e transfer oldu. Filipovic, Avusturya ekibi ile 2022 yılına kadar sözleşme imzaladı. 

KONYASPOR’DAN TEŞEKKÜR

Konyaspor Kulübü resmi internet sitesinden Filipovic’in takımdan ayrılması ile ilgili olarak bir mesaj yayımladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Futbolcumuz Petar Filipovic ile kulübümüz arasında yapılan görüşmeler neticesinde sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Kulübümüzde forma giydiği süre içinde yüksek aidiyet, çalışkanlık, uyum, disiplin ve sempatisiyle taraftarlarımızın sevgisini kazanan Petar Filipovic’e takımımıza ve camiamıza katkıları nedeniyle teşekkür ediyor, yeni kulübünde başarılar diliyoruz”

TARAFTARLARA ŞAŞKINLIK YAŞATTI

Konyaspor’da son gün yaşanan transfer sürprizi ile takımdan ayrılan Petar Filipovic’in bu gidişi taraftarı şaşırttı. Yeşil-beyazlı taraftarlar  takımda 42 numaralı formayı giyen başarılı oyuncunun transferin son gününde takımdan ayrılmasına bir anlam veremedi. Konyaspor taraftarı bu transferle ilgili olarak açıklama beklediklerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum