Taraftar Braga'ya akın etti

Taraftar Braga'ya akın etti

Braga-Atiker Konyaspor maçı öncesi organize olan Konyaspor taraftarları Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelerek, takımı yalnız bırakmadı. Taraftarlar maç boyunca takıma tezahuratlarıyla destek oldu

Almanya, Hollanda, Belçika gibi ülkelerin yanı sıra Portekiz'de yaşayan Türk öğrenciler de Braga-Atiker Konyaspor maçını izlemeye geldi. Maç öncesi Braga Şehir Meydanı'nda bir araya gelen Konyaspor taraftarları renkli görüntüler oluşturdu. Konyaspor ve Braga taraftarları da maç öncesi birlikte hatıra fotoğrafları çektirerek, dostluk mesajı verdi. Braga caddelerinde bazı restaurantlarda Türk bayrağı ve Konyaspor bayrakları asıldı.

1-(1)-004.jpg

NALÇACILAR AVRUPA YALNIZ BIRAKMADI

Atiker Konyaspor'un Avrupa'daki sesi olan Nalçacılılar Avrupa Grubu takımın hem kamplarını takip ediyor hem de UEFA Avrupa Ligi maçlarında Konyaspor'u yalnız bırakmıyor.  Nalçacılılar Avrupa Grubu Başkanı Ebubekir Akca, Avrupa ülkelerinde yaşayan Konyaspor taraftarları olarak takımlarının yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Avrupa'da yaşayan Konyalıların maçları yakından takip ettiğini dile getiren Akca, Braga deplasmanında tribünleri doldurarak, Konyaspor'a destek vereceklerini söyledi. Akca, Nalçacılar Avrupa olarak Ukrayna'nın Lviv şehrinde oynanacak Shaktar Donetsk maçında da takımlarının yanında olacaklarını söyledi.

1-(2)-003.jpg

AİLECEK MAÇI İZLEMEYE GELDİ

İnşaat Mühendisi Erkut Çağlar Çelik ise maça eşi ve baldızı ile birlikte geldiklerini belirterek, "Çocukluğumdan bu yana Konyaspor sevgisiyle büyüdüm. Gruplar belli olduktan sonra maça gelmek için pasaport ve vize işlemlerini başlattım. Portekizli arkadaşımın daveti üzerine eşim ve baldızımla beraber takımımızı desteklemek için Braga'ya geldik. Portekiz'e vize almak biraz sıkıntı oldu fakat Konyaspor için değer diye düşünüyorum. Konyasporumuzun başarıyla mutlu oluyoruz ve gurur duyuyoruz" dedi.

1-(3)-003.jpg

1-(4)-002.jpg

İBRAHİM BÜYÜKEKEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum