TAM ZAMANI

TAM ZAMANI

Torku Konyaspor'un kötü gidişe son vermek için çıkacağı Gençlerbirliği maçı saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Barış Şimşek yönetecek. Yeşil-beyazlı ekipte Torje'nin dışında eksik yok

Torku Konyaspor, bugün 14. hafta maçında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.  Ankara 19 Mayıs stadyumunda oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak maçta, Trabzon bölgesinden Barış Şimşek düdük çalacak. Şimşek'in yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu ve Mehmet Metin yaparken, maçın dördüncü hakemi Mustafa Kürşad Filiz. Ligde orta sıraları hedefleyen ve Başkent deplasmanında kupada yenildiği Gençlerbirliği’ni devirerek üç hafta aradan sonra yeniden galibiyetle buluşmayı amaçlayan Torku Konyaspor’da, Gençlerbirliği maçının maçının hazırlıkları dün sabah, Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanla tamamlandı. Isınma hareketleri, 5’e 2 pas çalışmasının ardından taktik çalışması gerçekleştiren yeşil-beyazlı futbolcuların oldukça hırslı ve istekli olmaları dikkat çekti.  Kartallar, dün öğleden sonra Ankara’ya giderek kampa girdi.

Torku Konyaspor’da, sakat olan Marica dışında eksik yok. İki gündür takımla birlikte çalışan Mehmet Güven’in 18 kişilik maç kadrosunda yer alabileceği bildirildi. Yeşil-beyazlı taktımın, Gençlerbirliği karşısına değişik bir 11 ile çıkabileceği öğrenildi. Kartal’ın muhtemel kadrosu şöyle: Belec- Benjamin Fuchs, Selim Ay, Kokaloviç, Mehmet Uslu- Ali Çamdalı, Uğur İnceman- Ömer Ali, Hleb, Djalma- Hasan Kabze.

Torku Konyaspor ile Gençlerbirliği bugün 26. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında, ligde ve kupada daha önce oynanan 25 maçın 6'sını Konyaspor, 11’ini Gençlerbirliği kazanırken, iki takım arasında oynanan 8 maç ise beraberlikle sona erdi.

Trabzon bölgesi hakemi Barış Şimşek ise, Torku Konyaspor’un bu sezon ikinci maçına çıkacak. Şimşek, daha önce 11. hafta da deplasmanda oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan maçı da yönetmişti.

RECEP ÇINAR - merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.