Taktik önemli ama yürek de önemli

Taktik önemli ama yürek de önemli

Bülent Korkmaz, “Maçları kazanmanız için bence taktik falan önemli, pozisyonlar önemli ama yürek, koşu, mücadele, ikili mücadele, kazanma, kazanırken isyan etmek. Bunu yaparsak her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum" dedi.

İttifak Holding Konyaspor’da Kayserispor hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kayserispor maçı ile ilgili olarak konuşmasına başlayan Korkmaz:

Her takım kazanmak istiyoruz bizde kazanmak istiyoruz Kayseri de kazanmak istiyor. O yüksek mücadeleyi kim yaparsa, kim daha çok inanırsa, kim daha çok isterse, şans ondan yana olacak. Taraftarımız maça gelecek onların da desteği ile mücadelemizle istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum” dedi.

BU ZORLUĞU AŞMAK İÇİN YÜREĞİMİZİ ORTAYA KOYARAK SAVAŞACAĞIZ

Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz Göztepe maçının geride kaldığını artık kalan haftalarda yürekleri cesaretli bir şekilde çalışarak zorlukların üstesinden geleceklerini ifade etti

Korkmaz: “Bu hafta özellikle geçmişi unutacağız yaptığımız analizlerde oyunculara ne istediğimi söyledim. Üzerinde çalışıyoruz . Bu hafta o reaksiyonu göreceğimi düşünüyorum. Zaten her haftanın bir hikayesi var ama her hafta zor. Bu zorluğu aşmak için o savaşı o mücadeleyi o yüreği o inancı o cesareti göstermemiz lazım ki göstereceğiz. Başta teknik direktör ve teknik ekibim olarak biz kenarda bunu yapacağız. Her şeyimizi vereceğiz. Çünkü maçları kazanmanız için bence taktik falan önemli pozisyonlar önemli ama yürek koşu mücadele ikili mücadele kazanma kazanırken isyan etme bunu yaparsak her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum. O değişimi bu hafta yapmamız lazım.

OYUN SİSTEMİNDE BAZI DEĞİŞİKLİKLER YAPACAĞIZ

Tecrübeli teknik adam takımla beraber bir haftadır çalıştığını ve oyun sisteminde değişikliklerin olacağını ifade etti. Bülent Korkmaz “Çalışmalarımızı dikine futbol yönünde yapıyoruz. Oyun sisteminde de yavaş yavaş bazı değişiklikler olacak” diye konuştu.

DEĞİŞİMİ VE DEĞİŞİKLİĞİ BU HAFTA SAHADA GÖRMEK İSTİYORUM

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Kayserispor maçından itibaren saha içindeki değişimi görmek istediğini ifade ederken taraftarlara da tepkilerini bana versinler mesajı gönderdi.

Korkmaz: Taraftarımız bir tepki verecekse bana versin. Ancak bundan sonra bu tip bir tepkiyle karşılaşacağımızı düşünmüyorum. Çünkü gerçekten takımına sahip çıkan takımıyla yaşayan bir taraftar grubu var. Bu son derece beni sevindiriyor. Zor bir süreç. Ama hiç kolay bir süreç yok. Zaten süreç zor olamasa biz gelmezdik buraya. Dolayısıyla değişimi ve değişikliği görmek istiyorum başta ve taraftarda görmek istiyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum