Takım arkadaşlarından Emre Mor'a eleştiri

Takım arkadaşlarından Emre Mor'a eleştiri

Ukrayna ile 2-2 berabere kalan A Milli Takım'da genç yıldızımız Emre Mor'a takım arkadaşlarından ''bencillik'' eleştirisi geldi.

EURO 2016'da ilk kez giydiği A Milli Takım formasıyla kısa zamanda çok yol kat eden Emre Mor'un Ukrayna maçındaki performansı memnun ederken, davranışları kızdırdı.

Ay-yıldızlıların teknik heyetinin ''doğru oynamayı öğrenirse çok büyük futbolcu olacak'' dediği genç yıldızı, Ukrayna karşılaşmasının ardından ''milli takım için oyna Emre'' diye uyardıkları ortaya çıktı.

ÖZEL GÖRÜŞME YAPTILAR

Futbolcular ve teknik heyet, Fatih Terim'in isteğiyle genç futbolcuyla bir toplantı yapıp ''Bak Emre Ukrayna maçında çok iyi oynadın sen iyi bir futbolcusun ancak daha yaşın çok genç ve eksiklerin var. Bir kere takım için oynamayı öğrenmelisin. Çok çalım atıyorsun. Pas vermen gereken yerde pas vermiyorsun, hakemle de çok uğraşıyorsun. Bu davranışların ilerde başına çok iş açar. Oynadığın takıma da zarar verir'' uyarısında bulundular.

10 KEZ RAKİPLERİNİ ÇALIMLADI

Tam 10 kez rakiplerini çalımlayan genç futbolcu, 14 defa da ikili mücadele kazandı.

Rakip kaleye 4 şut çeken gurbetçi yıldız 2 de orta yaptı. 3 kez faul yapılan Emre'nin iki penaltısı da hakem tarafından verilmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.