Suudi isimden küstah sözler

Suudi isimden küstah sözler

Suudi Arabistan'da bir televizyon kanalında değerlendirmeler yapan gazeteci Muhammed el Suheymi ülkede ezan seslerinin kısılmasını ve cami sayısının azaltılması yönünde canlı yayında talepte bulundu

Suudi Arabistan ilginç günler geçirmeye devam ediyor. Ilımlı İslam adı altında pek çok atılımın altına imza atılırken, bu durum beraberinde tuhaf talepleri de getiriyor.

Suudi gazeteci Muhammed el Suheymi, ülkede ezan seslerinin kısılmasını ve cami sayısının azaltılması yönünde canlı yayında küstah bir talepte bulundu.

"SES KORKUNÇ"

Haber 7'de yer alan habere göre MBC televizyonunda değerlendirmelerde bulunan Suudi gazeteci Muhammed el Suheymi, birkaç dakikalık değerlendirmesinde inanılmaz potlar kırdı. Adeta içlerindeki sapkınlığı dışa vuran Suudi gazeteci, önce ülkedeki ezanların sesi kısılsın, mikrofon ile ezan okunmaması konusunda fetva ile yasak çıkartılsın diyen Suudi gazeteci, ezan sesinin korkunç olduğunu savundu.

"CAMİ SAYISI AZALTILSIN"

Suheymi'nin skandal ifadeleri bununla da sınırlı kalmadı. Suheymi, ülkede çok sayıda cami olduğunu ve bu camilerin bir kısmının yıkılması, azaltılması yönünde çağrıda bulundu.

Ezan ve cami konuusunda Suudi gazetecinin çağrısına ilişkin resmi makamlardan henüz bir açıklama gelmedi.(Haber 7)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum