Suudi Arabistan Milli Gününde Bakanlardan Kılıç Dansı

Suudi Arabistan Milli Gününde Bakanlardan Kılıç Dansı

Suudi Arabistan Krallığı’nın milli günü dolayısıyla Ankara’da bir resepsiyon düzenlendi. Geceye katılan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Suudi Arabistan'a ait kılıç danslarını...

Suudi Arabistan Krallığı’nın milli günü dolayısıyla Ankara’da bir resepsiyon düzenlendi. Geceye katılan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Suudi Arabistan'a ait kılıç danslarını yaptı.

Resepsiyona; Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Suudi Arabistan Büyükelçisi Adil Mirdad Siraç, Ankara Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, ülkelerin misyon temsilcileri katıldı.

Suudi Arabistan Büyükelçisi, misafirleri kapıda karşıladığı gecede herhangi bir yetkili konuşma yapmadı.

Gecede, Türkiye ve Suudi Arabistan milli maşları okundu. Suudi Arabistan’ın kılıç oyunun sergilendi. Oyun, izleyiciler tarafından ilgi ile takip edildi. Ülke geleneklerine uygun bir çadırın kurulduğu gecede, katılanlara ülkeye ait yemeklerin dağıtıldı.

Resepsiyon, gecenin ilerleyen saatlerinde son buldu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.