Süstaş makine de satacak

Süstaş makine de satacak

Merkezi İzmir'de olan Süstaş Reklam Malzemeleri yaklaşık 3 ay önce açtığı Konya Şubesi'nde, artık reklam malzemelerinin yanı sıra makine de satılacağını düzenlenen etkinlik ile birlikte sektör temsilcilerine duyurdu

Süstaş Reklam Malzemeleri, artık makine sektöründe de hizmet verecek. Süstaş Reklam, aynı işletme içerisinde verilecek hizmet için bir tanıtım etkinliği düzenledi. Etkinlikte katılımcılara geleneksel Konya düğün pilavı ikram edilirken, yeni makineler hakkında sektör temsilcilerine de bilgiler verildi. Merkezi İzmir'de olan işletmenin, Konya Şubesi'nin ortaklarından Faik Boyacı, Konya'da böyle bir açığı gördüklerini ve bu açığı kapatmak istediklerini belirterek, "Bizler reklam sektörünün fırının da olan insanlarız. Yani reklamın somut kısmı bizim görev alanımız. İç ve dış mekan reklam alanında hizmet vermemizin yanı sıra, dış mekan reklamlarına daha çok ağırlık vermekteyiz. Konya'ya bir şube açmamızın nedeni ise, İzmir'de rekabet ortamının ağır şartlar altında olması. Konya'nın sanayi ve ticaret ağının büyük olduğunu biliyoruz. Konya'nın bu yönünden faydalanmak istedik. Konya'ya gelmemizin bir diğer nedeni ise, servis sıkıntısıdır. İzmir'in ticaret ağı bellidir. 300-400 kilometreden sonra birtakım maliyetler artıyor. Zaman açısından da sıkıntılar olabiliyor. Bu sıkıntıları gidermek için de İç Anadolu'nun ortasında bir şube açma kararı aldık. Sektöre hayırlı olmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

3-1.20150828092453.jpg

YERLİ ÜRÜN KULLANMAK İSTİYORUZ AMA

Ürünlerin yüzde 50'sinin ithal olduğunu ve bu durumun bir mecburiyetten kaynaklandığını belirten Boyacı, "Ürünlerimizin yüzde 50'si kendi imalatımız, yüzde 50'si de ithal mallar. Bizler, vatanını seven bireyler olarak elbette ki öncelikli tercihimiz yerli ürünlerden yanadır. Ancak yerli ürünlerde bir takım sıkıntılar yaşamamız, bizleri ithal etmeye yöneltiyor. Özellikle yerli şirketlerin satış sonrası hizmetlerinden memnun kalmadık. Mecburi olarak ithal etmek durumunda kaldık. Sektörde bayilik anlayışında birtakım bilinçsizlikler de bulunmakta. Bu makineleri Çin'den buraya getirmemizin bir diğer nedeni de budur. Bana bayilik veriyor ama benim bölgemde kendisi bana 10 liradan sattığı malı müşterisine de 10 liradan satınca rekabet kurallarına bir aykırılık oluyor. Bundan sonra hem makine hem de malzeme satışı yapacağız. Satış sonrası hizmetlerimizde müşteri memnuniyetini kesinlikle gözeteceğiz. Bizler istiyoruz ki imalatçı imalatçılığını yapsın, satıcı da satıcılığını yapsın" diye konuştu.

BERKHAN PALAK merhabahaber.com

3-2.20150828092505.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.