Survivor All Star 'da kimler yarışacak?

Survivor All Star 'da kimler yarışacak?

Acun Ilıcalı'nın ekranda ilgi gören yarışmalarından Survivor bu sezon farklı bir formatta izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Acun Ilıcalı'nın ekranda ilgi gören yarışmalarından Survivor bu sezon farklı bir formatta izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Survivor AllStar adıyla ekrana gelecek olan yarışmada bugüne dek yarışan en başarılı isimler adaya gidiyor. Peki yayın tarihi belli olan Survivor'a kimler gidecek?

Ece Er'in haberine göre; Survivor yarışması bilindiği gibi bu sezon 10 senenin en iyilerini yarıştıracak.

Yeni sezon için Survivor All- Star 'da yarışacak bazı isimler belli olmuştu. 2015 Survivor All-Star'da yarışacağı açıklanan isimler; Hasan Yalnızoğlu, Irmak Atuk, Merve Oflaz, Hilmi Cem İntepe, Ece Begüm Yücetan, Ümit Karan, Turabi Çamkıran'dı.

SURVİVOR ALL STAR
Survivor All stars içinçin kesinleşen diğer isimler: Almeda Abazi, Serenay Aktaş, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Hakan Hatipoğlu, Merve Aydın .

Çok istemesine rağmen Duygu Çetinkaya All-Star kadrosundan ayrılmak zorunda kaldı! Sağlık sebepleri yüzünden yarışmaya katılamayacağını açıklayan Duygu Çetinkaya hayranlarını üzdü.

Kadronun son hali; Hasan Yalnızoğlu, Irmak Atuk, Merve Oflaz, Hilmi Cem İntepe, Ece Begüm Yücetan, Ümit Karan, Turabi Çamkıran, Almeda Abazi, Serenay Aktaş, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Hakan Hatipoğlu, Merve Aydın.

Dominik Cumhuriyet'inde yapılacak yarışmanın ilk takımının tanıtım filmi çekildi. Çok yakında tanıtım filminin yayınlanması beklenen Survivor All Star 22 Şubat'ta TV8 ekranlarında olacak… (Gazetevatan)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.