Sürücü Damperi Kaldırınca Kamyondaki Yük Tem'e Saçıldı

Sürücü Damperi Kaldırınca Kamyondaki Yük Tem'e Saçıldı

TEM'de zeytin posası yüklü bir kamyon, seyir halindeyken yanmaya başladı. Paniğe kapılan sürücü damperi kaldırınca bütün yük otoyola saçıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın büyümeden kontrol altına alındı. Olay sebebiyle...

TEM'de zeytin posası yüklü bir kamyon, seyir halindeyken yanmaya başladı. Paniğe kapılan sürücü damperi kaldırınca bütün yük otoyola saçıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın büyümeden kontrol altına alındı. Olay sebebiyle TEM'de trafik bir süre aksadı.

Olay saat 11.00 sıralarında TEM Otoyolu Edirne istikameti Alibeyköy mevkiinde meydana geldi. İddialara göre Ali Hikmet'in kullandığı 80 FB 076 plakalı kamyonun kasasından seyir halindeyken, dumanlar yükselmeye başladı. Aracın aynasından yangını fark eden sürücü, panik halinde damperi kaldırdı. Bu sırada kasada bulunan zeytin posasının tamamı yola saçıldı. Olay yerine itfaiye çağırıldı. Seyrantepe istasyonundan gelen itfaiye araçları yangına müdahale etti. Köpük sıkılarak alevler söndürüldü. Soğutma çalışmalarının ardından yangın kontrol altına alındı. Olay sebebiyle TEM'de trafik bir süre aksadı. Bayram dönüşü yoğun olan trafiğe bir de bunu eklenmesi TEM'deki trafik çilesini artırtırdı.

Yaşadıklarını anlatan kamyon sürücüsü, "Muhtemelen sigara falan atıldı. Çuvallar öce tutuştu. Köprünün altında geçerken sigara atılmış olabilir. Yangını fark edince damperi kaldırdım." ifadelerini kulladı.

Yola dökülen zeytin posası temizlendikten sonra TEM'deki trafik normale döndü. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.