Suriye'ye yardımlar sürüyor

Suriye'ye yardımlar sürüyor

RİDA Uluslararası Yetim ve Muhtaçlara Yardım Derneği'nce (RİDA-DER) Konya'da düzenlenen kampanyada toplanan ihtiyaç maddelerini taşıyan 3 tır, Suriye'ye gönderildi.

RİDA Uluslararası Yetim ve Muhtaçlara Yardım Derneği'nce (RİDA-DER) Konya'da düzenlenen kampanyada toplanan ihtiyaç maddelerini taşıyan 3 tır, Suriye'ye gönderildi.

RİDA-DER Yönetim Kurulu Üyesi Selim Doğdu, yaptığı açıklamada, Suriye'deki savaş nedeniyle şehirlerin yıkıldığını, çocukların yetim kaldığını, milyonlarca insanın bir damla temiz suya, bir lokma ekmeğe muhtaç hale geldiğini ifade etti.

Savaşın başladığı ilk günden bugüne yaptıkları kampanyalar sonucunda topladıkları yardımları, Suriye halkına ulaştırmaya devam ettirdiklerini söyleyen Doğdu, "Daha önce ilaç, un, gıda, giyecek, soba gibi ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı tırları farklı zamanlarda Suriye'ye göndermiştik. 2014 yılında da mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz. Bugün inşallah 3 yeni yardım tırımızı da uğurluyoruz. Tırlarda gıda malzemeleri, un, su, acil ilaçlar ve tıbbi malzemeler, giysi, ayakkabı, oyuncak, ısıtma araçları, battaniye, yatak gibi yardım malzemeleri bulunuyor. Bizlere destek sağlayan ve yardımlarını gönderen tüm kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Selim Doğdu'nun açıklamasının ardından 3 yardım tırı, dualarla Suriye'ye uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.