Şüpheli Paketten Başı Kesilmiş Güvercin Çıktı

Şüpheli Paketten Başı Kesilmiş Güvercin Çıktı

Ankara’da, eğlence mekanlarının çok olduğu cadde üzerine bırakılan ve fünyeyle patlatılan karton kutudan başı kesilmiş güvercin çıktı. Kutunun bir parçasının üzerinde ise caddedeki bir eğlence mekanının korumalarına yazılı bir...

Ankara’da, eğlence mekanlarının çok olduğu cadde üzerine bırakılan ve fünyeyle patlatılan karton kutudan başı kesilmiş güvercin çıktı. Kutunun bir parçasının üzerinde ise caddedeki bir eğlence mekanının korumalarına yazılı bir not çıktı.

Olay, saat 03.00 sıralarında Kızılay, Ziya Gökalp Caddesi’nde yaşandı. Mobeseden, bir şahsın cadde üzerine iple bağlanmış bir kutu bıraktığını fark eden görevliler, durumu asayiş ekiplerine bildirdi. Caddeye gelen ekipler kutunun etrafına emniyet şeridi çekti, caddeyi trafiğe kapattı. Bu sırada görüntülerden eşkali belirlenen şahısla ilgili araştırma başlatıldı.

Ankara polisinden gelen bomba imha ekipleri fünyeyle kutuyu patlattı. Kutudan başı kesilmiş güvercin çıktı. Parçalanan kutunun bir parçasında ise caddedeki bir eğlenme mekanının korumalarına yazılı bir not tespit edildi. Cadde tekrar trafiğe açılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.