Süper Lig’de  22.randevu

Süper Lig’de 22.randevu

Atiker Konyaspor yarın sahasında Kayserispor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip rakibiyle 22. Kez karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 23. Hafta maçında sahasında Kayserispor ile karşılaşacak. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak. Maçı Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Mehmet Metin yapacak maçın 4. Hakemi ise Hakan Ceylan

22. RANDEVU

Atiker Konyaspor ekip rakibiyle 22. Kez karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekip Kayserispor'a karşı galibiyetlerde üstün İki takım arasında daha önce Süper Lig'de oynanan 21 maçta, Atiker Konyaspor’un galibiyetlerde üstünlüğü bulunuyor. Konyaspor, söz konusu 21 maçta 8 galibiyet, 7 beraberlik 6 yenilgi aldı. Sezonun ilk yarısında Kayseri’de oynanan maçı temsilcimiz 2-0 kazanmıştı.

İKİ TAKIM DA YENİLMİYOR

Atiker Konyaspor-Kayserispor mücadelesi son haftalarda yenilmezlik serisi yakalayan iki takımı karşı karşıya getirecek Sezonun ikinci yarısında yenilgi yüzü görmeyen Atiker Konyaspor, ligde son yenilgisini 15. haftada Trabzonspor karşısında aldı. Yeşil-beyazlı ekip o maçtan sonra çıktığı 7 karşılaşmada 3 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde müthiş bir çıkış yakalayan Kayserispor da tıpkı Atiker Konyaspor gibi yenilgiyi unuttu. Sarı-kırmızılı ekip, ligde oynadığı son 8 maçta 4 galibiyet ve 4 beraberlik alarak hiç mağlup olmadı.

SAKATLIKLAR VE KART SINIRI CAN SIKIYOR

Atiker Konyaspor’da Kayserispor maçı öncesinde sakatlıklar ve kart sınırındaki oyuncuların çokluğu can sıkıyor. Adis Jahovic’in kırmızı kart cezalısı olduğu maçta Yatabare’nin forma giymesi beklenirken bu oyuncunun sakatlandığı açıklaması yapıldı. Kayserispor karşısında Yatabare ile birlikte Hurtado, Ömer Ali Şahiner, Jonsson , Diagne ve Selim Ay’ın kadroda olması beklenmezken Ferhat Öztorun’un maç kadrosunda kendisine yer bulması bekleniyor. Atiker Konyaspor’da sakat oyuncularla birlikte sarı kart sınırında da birçok oyuncu bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekipte  Ferhat Öztorun, Uğur Demirok, Morkye Fofana, Traore ,Yatabere ve Marko Jevtovic kart sınırında bulunan oyuncular.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.