Süper Kupa Yenimahalle’ye Geldi

Süper Kupa Yenimahalle’ye Geldi

Hentbol Kadınlar Süper Kupa final maçında Yenimahalle Belediyesi, Muratpaşa Belediyesi'ni 28-27 yenerek, kupanın sahibi oldu. Şampiyon Yenimahalle Belediyesi oyuncuları, kortej eşliğinde Yenimahalle Belediyesi’ne gelerek kupayı Yenimahalle Belediye...

Hentbol Kadınlar Süper Kupa final maçında Yenimahalle Belediyesi, Muratpaşa Belediyesi'ni 28-27 yenerek, kupanın sahibi oldu.

Şampiyon Yenimahalle Belediyesi oyuncuları, kortej eşliğinde Yenimahalle Belediyesi’ne gelerek kupayı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile birlikte havaya kaldırdı. Kupayı Başkan Yaşar’a hediye eden sporculara, Yaşar çiçek takdim ederek, onlarla gurur duyduğunu ifade etti.

Türkiye şartlarında, bayanların bu tür sportif faaliyetlerde etkin olamadıklarını söyleyen Yaşar, “Bayanların çalışmasına ve sporda etkin olmasına sıcak bakılmayan bir ülkedeyiz. Böyle bir dönemde sizlerin bu kupayı getirmesi, bana büyük onur verdi. Sizlere daha güzel bir çalışma ortamı sağlayarak, daha çok başarıya imza atacağız. Belediye olarak spor ve sporcunun her zaman yanındayız” dedi.

Belediye önünde gerçekleşen coşkulu karşılamanın ardından, bu ligdeki tüm kupaları Yenimahalle’ye getireceklerini söyleyen sporcular, Yaşar’a daha büyük başarı sözü verdi. Yenimahalle’ye daha çok spor salonu kazandırmak için elinden geldiğini yaptığını belirten Başkan Yaşar, “Diğer spor dallarında da Yenimahalle’nin başarılı olacağından kuşku yok. Tüm sporcularımızın başarılarını bekliyorum. Yenimahalle kazandığı başarılarla, Türkiye’nin gündemi oluyor. Olmaya da devam edecek” diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.