Sümeyye Erdoğan'dan 17 Aralık yorumu

Sümeyye Erdoğan'dan 17 Aralık yorumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, 17 Aralık operasyonuna ilişkin ilginç bir benzetme yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan, 17-25 Aralık soruşturmalarını ‘Bir insanın arkadaşını sırtından bıçaklamasına’ benzetti.

Betül Soysal Bozdoğan'ın 'Yeni Türkiye'nin Kadınları' adlı kitabında röportaj yaptığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, Başbakanlık danışmanlığı yaptığı süre içerisinde hiçbir maaş ve ücret almadığını söyledi.

HAK HUKUK TANIMAZ SAPKIN BİR KİŞİ...

Al Jazeera Türk sitesinin haberine göre Sümeyye Erdoğan, Bozdoğan'ın,"17-25 Aralık darbe girişimlerinin, siyaseti bir kenara bırakırsanız, sizin özel dünyanızdaki karşılığı nedir?" sorusuna şu yanıtı verdi:

“Benim için 17-25 Aralık girişimleri büyük resimde, hak/hukuk tanımaz sapkın bir kişinin, karanlık ilişkilerle, kendi sapkın emelleri için, içinde yetiştiği topluma ve mensubu olduğu dine yalan ve iftira ile ihanet etmesidir. Daha kişisel zeminde ise, 17-25 Aralık Türkiye’de büyük bir çoğunluğun tecrübesinde, bir insanın arkadaşını arkadan bıçaklamasına benzer.”

SİYASETE GERECEK Mİ?

Bozdoğan’ın "Siyasete girmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna Erdoğan, “Kazandığım tecrübeyi değerlendirmeyi ve halka hizmet sorumluğunu bizzat karar mekanizmasında ve göz önünde olacağım bir pozisyon yerine, sivil toplum gibi işin mutfağında olacağım bir mecrada gerçekleştirmeyi şimdilik daha uygun buluyorum” yanıtını verdi.

ÖNCE NAMAZ, SONRA GÜNDOĞUMU

Erdoğan’ın “Arkadaşlarınızla yapmaktan en çok hoşlandığınız şeyler nelerdir?” sorusuna yanıtı da şöyle: “Arkadaşlarımla uzun yıllardır belli aralıklarla cemaatle sabah namazında bir araya geliriz. En çok da Eyüp Sultan’da namaz kılar, sonra simidimizi alıp Pierre Loti’de gündoğumunu izler veya lokantalardan birinde çorba içer ayrılırız.”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.