Sultanahmet’te Abdullah Gül İzdihamı

Sultanahmet’te Abdullah Gül İzdihamı

Cuma namazı için Sultanahmet Camii’ne gelen eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sevenlerinin izdihamıyla karşılaştı. Cami çıkışı yürüyerek bir restorana giren Gül, turistlerin de ilgi odağı oldu. Cumhurbaşkanı koltuğunu Tayyip Erdoğan’a...

Cuma namazı için Sultanahmet Camii’ne gelen eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sevenlerinin izdihamıyla karşılaştı. Cami çıkışı yürüyerek bir restorana giren Gül, turistlerin de ilgi odağı oldu.

Cumhurbaşkanı koltuğunu Tayyip Erdoğan’a bırakan 11’inci Cumurbaşkanı Gül, Cuma namazını Sultanahmet Camii’nde kıldı. Cami girişlerinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Namaz için gelen vatandaşlara üst araması yapıldı. Gül’ü, 17 Aralık yolsuzluk operasyonunda gözaltına alındıktan sonra serbest kalan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir karşıladı. Cami çıkışında vatandaşların ve turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Gül, sevenleriyle fotoğraf çektirdi. Yürüyerek bir restorana giren Gül sokağa girerken alkışlandı.

Gül, kendisini bekleyen gazetecilerden soru almadı. Gül'ün restoran çıkışından sonra Tarabya'daki Huber Köşkü'ne geçeceği öğrenildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.