Süleymanpaşa Çocuklar İçin Her Hafta Bir Çocuk Oyunu Sergileyecek

Süleymanpaşa Çocuklar İçin Her Hafta Bir Çocuk Oyunu Sergileyecek

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü, üyelerine yönelik çalışmalarına devam ederken, mayıs ayı boyunca her pazar günü Belediye Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi’nde müzikal çocuk oyunu gösterimi gerç...

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü, üyelerine yönelik çalışmalarına devam ederken, mayıs ayı boyunca her pazar günü Belediye Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi’nde müzikal çocuk oyunu gösterimi gerçekleştirecek.

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri için ücretsiz olacak tiyatrolar her pazar günü 3 seans şeklinde çocuklarla buluşacak.

Sınırlı sayıda olacak davetiyeler için Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyesi olmanın yanı sıra, davetiyelerin gösterim öncesinde Süleymanpaşa Belediyesi tarihi belediye binasındaki çocuk kulübü noktasından temin edilmesi gerektiği açıklanırken, üye olmayan çocukların da tiyatrolar öncesi www.suleymanpasa.bel.tr adresinden ya da Süleymanpaşa Belediyesi tarihi belediye binasında çocuk kulübü üyelik formunu doldurarak üye olmaları gerekiyor.

8 Mayıs Pazar günü “Komik Kurt ve Keçi Yavruları” adlı müzikal oyun ile başlayacak 13.00, 15.00 ve 16.30 seansları ile Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyeleri ile buluşacak etkinlikler şu şekilde devam edecek:

“8 Mayıs Komik Kurt Ve Keçi Yavruları 13.00 - 15.00 - 16.30, 15 Mayıs Alis Harikalar Diyarında 13.00 - 15.00 - 17.00, 22 Mayıs Survivor Eğlence Kampı 13.00 - 15.00 - 17.00, 29 Mayıs Küçük Balık Bambam 13.00 - 15.00 - 17.00.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.