Süleyman golle başladı

Süleyman golle başladı

Anadolu Selçukspor'un Kahramanmaraşspor'a 2-1 mağlup olduğu mücadelede yeşil-beyazlıların tek golünü kaydeden Süleyman Türkeş, ligin ikinci yarısına golle başladı.Genç futbolcu attığı golle gol sayısını 4'e yükselterek takımın en skorer futbolcusu oldu

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadelede eden Anadolu Selçukspor'un önemli ismi olan Süleyman Türkeş, ligin ikinci yarısına golle başladı. 19 yaşındaki gurbetçi futbolcu, Anadolu Selçukspor'un Kahramanmaraşspor'a 2-1 yenildiği maçta takımının tek golünü kaydetti. Gurbetçi futbolcu attığı golle bu sezonki gol sayısını 4'e yükseltirken takımının en skorer futbolcusu olmayı başardı.

4.GOLÜNÜ ATTI

Anadolu Selçukspor'un yaz transfer döneminde İsviçre'nin Basel kulübünden transfer ettiği Süleyman Türkeş, gollerini atmaya devam ediyor. Kanatlardan görev alan 19 yaşındaki genç futbolcu bu sezon 4 gol attı. Kahramanmaraşspor maçında attığı golle gol sayısını 4'e yükselten Süleyman Türkeş, attığı gollle sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan ve 3 gol atan Seddar Karaman'ı geçerek takımının en skorer ismi olmayı başardı.

KONYASPOR'DA FORMA GİYECEK

Anadolu Selçukspor'da bu sezon milli takıma çağrılan 3 isimden biri olan Süleyman Türkeş, gösterdiği performans ile birçok takımın listesine girmeyi başardı. Spor Toto Süper Lig Beşiktaş ile Galatasaray'ın takip ettiği  Süleyman Türkeş, önümüzdeki sezon Atiker Konyaspor'da forma giyecek.Geçtiğimiz günlerde basın ile bir araya gelen yeşil-beyazlı yönetim Süleyman Türkeş'in önümüzdeki sezon Atiker Konyaspor'da forma giyeceğini açıkladı.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.